Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Обласна книгозбірня проводить акцію "Подаруй бібліотеці книгу"

Прес-центр

Новини

17.02.2022 08:21

Обласна книгозбірня проводить акцію "Подаруй бібліотеці книгу" |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Кожна книга – це особлива історія, чиясь велика праця та цілий всесвіт, яким можна подорожувати, перегортаючи сторінки…

Чернівецька обласна універсальна наукова бібліотека ім. М. Івасюка проводить акцію «Подаруй бібліотеці книгу», яка триватиме до 28 лютого.

Чернівецька обласна рада долучилася до цієї акції і представник виконавчого апарату облради Віктор Грига передав установі низку раритетних видань.

«У кожного з нас вдома є книги, які ми прочитали і можемо поділитись з іншими людьми. Подаровані книги збагачують фонди книгозбірні та стають доступними для багатьох читачів», - певні у бібліотеці.

Тож закликають усіх охочих зробити добру справу і долучитися до акції, подарувавши обласній книгозбірні прочитані книжки.

З метою популяризації подарованих бібліотеці книг у фойє розгорнули книжкову виставку «Книгодарунки: 2021». 

Працівники книгозбірні вдячні усім дарувальникам за небайдужість та прихильність до бібліотеки. Отримані книги знайшли своє місце на книжкових полицях та свого читача, запевняють бібліотекарі.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua