Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Позачергова сесія Чернівецької обласної ради: які питання розглянув депутатський корпус

Прес-центр

Новини

15.02.2022 12:36

Позачергова сесія Чернівецької обласної ради: які питання розглянув депутатський корпус |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

На 7 позачерговій сесії Чернівецької обласної ради VIII скликання більшістю голосів підтримали рішення про внесення змін до Регіональної програми забезпечення проведення заходів територіальної оборони, підготовки населення до участі в русі національного спротиву та підтримки діяльності військових частин (установ) Чернівецького гарнізону в Чернівецькій області на 2022 – 2024 роки.

Зміни до програми внесли у зв’язку з необхідністю підвищення обороноздатності нашого краю в разі відкритої агресії з боку Росії. Програма передбачає низку заходів, спрямованих на покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, розташованих на території області та загонів територіальної оборони.

Крім того, передбачені програмою кошти будуть спрямовані на посилення ефективної взаємодії між органами місцевого самоврядування, державної влади, правоохоронних структур та військовослужбовців задля зміцнення обороноздатності краю, протидії диверсійним групам супротивника та стеження за правопорядком в області у разі надзвичайних ситуацій.

Також голосами більшості обранців були прийняті зміни до бюджету. Таким чином до вказаної вище Регіональної програми з обласного бюджету цьогоріч виділять додаткові 5 мільйонів гривень.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua