Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Робоча нарада >  Сьогодні, 28 січня, відбулось підсумкове засідання робочої групи з вивчення питання діяльності закладів оздоровлення та відпочинку дітей Чернівецької області

Прес-центр

Новини

28.01.2022 13:52

Сьогодні, 28 січня, відбулось підсумкове засідання робочої групи з вивчення питання діяльності закладів оздоровлення та відпочинку дітей Чернівецької області |  Робоча нарада

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 28 січня, відбулось підсумкове засідання робочої групи з вивчення питання діяльності закладів оздоровлення та відпочинку дітей Чернівецької області.

Відтак членами робочої групи було здійснено 3 виїзні засідання до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Чернівецької області, а саме:
18.11.2021
- «Зелені пагорби»;
- «Юність»;
- «Вогник Буковини».
01.12.2021
- «Лунка»;
- «Вербиченька»;
- КЗ «Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа - інтернат».
13.01.2022
- «Калинка».

За підсумками виїзних засідань вирішується подальша доля 7-ми закладів:

Пансіонат з лікуванням матері та дитини «Зелені пагорби». Заклад розташований на території Вижницької міської ТГ, нерухоме майно якого відноситься до сфери управління Фонду державного майна. Зважаючи на позицію Вижницької міської ради щодо передачі майнового комплексу пансіонату з лікуванням матері та дитини «Зелені пагорби» з державної у комунальну власність Вижницької міської ТГ обласна державна адміністрація звернулася до Кабінету Міністрів України стосовно можливості передачі «Зелених пагорбів» у комунальну власність Вижницької міської ТГ.

Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Юність». На території закладу є критий клуб на 300 місць, який перебуває в аварійному стані та потребує капітального ремонту. Спортивні майданчики потребують оновлення. Догляд та охорона приміщень майнового комплексу в період міжсезоння належним чином не здійснюється. У 2021 році заклад проходив державну атестацію та йому підтверджено ІІ категорію.

Дитячий оздоровчий табір «Вогник Буковини». Територія закладу та будівлі потребують капіталовкладень для їх облаштування. На зустрічі голова Волоківська ТГ  зауважив, що у 2022 році даний заклад може працювати лише за умови забезпечення фінансування.

Позашкільний оздоровчо-виховний заклад «Лунка». У 2021 році в ПОВЗ «Лунка» оздоровлено 203 дитини закладів позашкільної освіти та шкіл-інтернатів упродовж 2 оздоровчих тематичних змін. Під час огляду заклад перебував у не належному стані через погану організацію охорони та підготовку закладу до осінньо-зимового періоду.

Дитячий пансіонат «Вербиченька». На території закладу розміщені як стаціонарні цегляні будинки так і дерев’яні будиночки та корпуси. Водночас, заклад потребує додаткового облаштування вбиралень для дітей, які перебувають в дерев’яних будиночках. Наразі такі вбиральні є дерев’яними з вигрібними ямами, без підведення водопостачання та водовідведення.

КЗ «Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат». Територія закладу потребує капіталовкладень для її облаштування, а саме створення спортивного майданчика, доріжок та альтанок для відпочинку дітей.

Позашкільний оздоровчо-виховний заклад «Калинка». На території закладу функціонують 12 житлових будинків із загальною кількістю номерів – 45. В закладі наявні різні кімнати: 2-х, 3-х, 4-х і більше -місних кімнати. Наразі планується здійснення ремонтних робіт у окремих будівлях закладу. Голова Ванчиковецької ТГ інформував про наміри здійснювати оздоровлення дітей у 2022 році.

За результатами засідання члени робочої групи напрацювали механізм, який дозволить удосконалити роботу закладів оздоровлення та відпочинку дітей Чернівецької області.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua