Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Іван Мунтян: Відтепер прикордонники Буковини виконуватимуть свої службові обов’язки ще відповідальніше та сумлінніше

Прес-центр

Новини

13.09.2018 16:03

Іван Мунтян: Відтепер прикордонники Буковини виконуватимуть свої службові обов’язки ще відповідальніше та сумлінніше |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до Голови Державної прикордонної служби України Петра Цигикала, який завітав до столиці Буковини з робочим візитом, а також гостей та учасників урочистостей, що відбулися на території Чернівецького прикордонного загону сьогодні, 13 вересня, з нагоди присвоєння загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича.

«Упевнений, що відтепер прикордонники Буковини будуть виконувати свої службові обов’язки ще відповідальніше та сумлінніше. Адже на це їх надихатиме уславлене ім’я одного з перших керівників прикордонної варти Української Держави. Дякую за службу та бажаю нових успіхів у справі захисту державного кордону від будь-яких ворожих та протиправних посягань», – відзначив Іван Мунтян.

Відтак керівник представницької влади Буковини оглянув спеціально обладнані автомобілі «Renault Duster», передані буковинським прикордонникам для несення служби, а також мобільний комплекс прикордонного контролю «Потік А».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua