Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.11.2019 10:30
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Педагогічного коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Іван Мунтян: Хотин – комфортне для життя мальовниче місто працьовитих і талановитих людей

Прес-центр

Новини

16.09.2018 18:49

Іван Мунтян: Хотин – комфортне для життя мальовниче місто працьовитих і талановитих людей |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян у своєму вітальному слові до хотинчан та гостей міста, що зібралися сьогодні, 16 вересня, аби відзначити 1016-річчя Хотина.

«Хотин – це справжня перлина та гордість нашого багатомовного краю, комфортне для життя мальовниче місто працьовитих і талановитих людей, знаних у Європі та світі. Тут відбулися одні з найяскравіших подій української історії та переплелися звичаї й традиції багатьох народів, нащадки яких нині живуть в мирі та злагоді», – зазначив голова крайового парламенту Буковини.

Відтак, Іван Мунтян разом із депутатом обласної ради Любов’ю Годнюк нагородив найдостойніших жителів міста Хотина Почесними грамотами та годинниками Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua