Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Дороги – це обличчя будь-якого регіону

Прес-центр

Новини

20.02.2017 19:18

Іван Мунтян: Дороги – це обличчя будь-якого регіону |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян під час зустрічі із заступником Міністра молоді та спорту України Ярославом Войтовичем, в ході якої обговорено питання підготовки до проведення у м. Чернівцях на базі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос» ІІ етапу Чемпіонату Світу з мотокросу на мотоциклах з коляскою 5-7 травня цього року.

Так, керівник представницької влади регіону клопотав перед посадовцем про допомогу у вирішенні питання залучення необхідних коштів для проведення ремонту буковинських автошляхів. «Прошу Вас посприяти у виділенні необхідного фінансування для проведення ремонту автомобільних доріг області. Адже дороги – це обличчя будь-якого регіону, а від того яке враження складеться у закордонних гостей про наш край, залежить імідж України загалом», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до Ярослава Войтовича.

Відтак учасники зустрічі обговорили питання розвитку фізичної культури і спорту в Чернівецькій області, зокрема, основні аспекти функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл. «Здорова нація – сильна держава. Більше того, належне патріотичне та фізичне виховання молоді є основою обороноздатності нашої держави. Тому прищеплення любові до спорту у дітей та молоді з ранніх років є одним із важливих завдань, над вирішенням якого працює крайова влада», – зауважив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua