Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Екологічна проблема на Вижниччині потребує негайного вирішення

Прес-центр

Новини

26.02.2016 12:31

Екологічна проблема на Вижниччині потребує негайного вирішення |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька взяла участь у роботі п’ятої сесії  Вижницької районної ради сьомого скликання.

Депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2015 рік та внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік, обговорили стан та перспективи розвитку позашкільної освіти та звільнення від оплати за харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах району у 2016 році.

На засіданні йшлось також про проблему, яка загрожує екологічним лихом селу Чорногузи та навколишнім територіям. Йдеться про необхідність забезпечення функціонування очисних споруд у Вижниці, які вже більше десяти років потребують ремонту. Через їх незадовільний стан нечистоти з міської каналізації потрапляють у Черемош та загрожують здоров´ю місцевих мешканців та довкіллю. Депутати райради звернулись до Інги Маковецької за підтримкою у вирішенні зазначеної проблеми. Перший заступник голови облради запевнила, що порушить це надзвичайно нагальне питання перед депутатським корпусом облради з метою пошуку шляхів його вирішення.

Сесія затвердила Порядок надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів районної комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників АТО, військовослужбовців і волонтерів, поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2015-2016 роки, Програму розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації у Вижницькому районі на 2016-2019 роки. Народні обранці розглянули також низку питань щодо управління майном спільної власності територіальних громад району та ухвалили відповідні рішення.

У роботі сесії взяли участь також народний депутат України Василь Амельченко, депутати обласної ради Михайло Чорней, Андрій Андрюк, Микола Стринада, Марина Волошенюк та Юрій Гавриляк.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua