Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  У Чернівецькій обласній раді продовжують роботу над створенням "Живої книги Буковини"

Прес-центр

Новини

14.02.2022 11:58

У Чернівецькій обласній раді продовжують роботу над створенням "Живої книги Буковини" |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

За ініціативи та сприяння Чернівецької обласної ради продовжується розробка унікальної книги під робочою назвою «Жива книга Буковини». Сьогодні, 14 лютого, провели робочу зустріч начальник відділу супроводу реформ та аудиту місцевих програм Петро Брижак, учасник ініціативної групи та координатор проєкту Микола Дичка, а також два знані науковці. 

Михайло Марченко є директором Інституту біології, біохімії та біоресурсів Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, доктором біологічних наук, професором, академіком Академії наук вищої школи України, заслуженим діячем науки і техніки України та лауреатом премії О. В. Палладіна НАН України. А Ілля Чорней - завідувач кафедри ботаніки, лісового та садово-паркового господарства вказаного Інституту, доктор біологічних наук, професор. Обидва фахівці також долучаться до реалізації цього проєкту.

Як раніше повідомлялося, така книга стане своєрідним довідником живої природи Буковини, оформленим очима дітей. Вона міститиме малюнки та розповіді діток про тварин і рослини нашого краю.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua