Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Скликається 34-та сесія обласної ради

Прес-центр

Новини

21.09.2015 17:16

Скликається 34-та сесія обласної ради |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Відбулось засідання колегії обласної ради, яка розглянула питання про дату проведення, порядок денний і регламент роботи 34-ї сесії обласної ради. Голова обласної ради Михайло Гайничеру підписав розпорядження «Про скликання 34-ї сесії Чернівецької обласної ради VІ скликання» №153 від 21.09.2015р.

На підставі статей 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 2.1 розділу ІІ Регламенту обласної ради 29 вересня 2015 року об 11-й годині в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м. Чернівці, вул. Грушевського, 1) відбудеться 34-а сесія Чернівецької обласної ради VI скликання.

На розгляд сесії вносяться питання:

1.       Про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік.

2.       Про затвердження Комплексної соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/ СНІДу в Чернівецькій області на 2015 - 2018 роки.

3.       Про внесення змін до «Обласної комплексної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота» на 2013- 2015 роки.

4.       Про внесення змін до Регіональної програми підтримки та розвитку комунального підприємства «Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад» на 2013 – 2015 роки.

5.       Інші.

На сесію запрошуються народні депутати України від Чернівецької області, голова обласної державної адміністрації, прокурор Чернівецької області, начальник УМВС України в Чернівецькій області, голови районних рад і районних державних адміністрацій, Чернівецький та Новодністровський міські голови, голова облпрофради, окремі керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, генеральний директор Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії, представники засобів масової інформації.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua