Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  У Чернівцях пройде година української класичної музики

Прес-центр

Новини

24.03.2022 15:58

У Чернівцях пройде година української класичної музики |  Культура

Тема новини: Назва теми

До 180-ої річниці видатного українського композитора та громадського діяча Миколи Лисенка 25 березня у Чернівцях на вулиці Ольги Кобилянської, 29 відбудеться година української класичної музики. У заході візьмуть участь учні, викладачі та випускники мистецьких шкіл міста. Організатор заходу - управління культури Чернівецької міської ради.

У грудні минулого року сесією Чернівецької обласної ради прийнято рішення проголосити 2022 рік Роком української класичної та духовної музики. Шкода, що віроломна війна не дала змоги втілити всі заплановані задуми в життя. Та попри це українська класична музика лунатиме і допомагатиме справитися із тривогами, відчаєм і зневірою, та надихатиме на корисні в цей час справи.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua