Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Чернівецька обласна рада вітає комунальників з професійним святом

Прес-центр

Новини

20.03.2022 12:28

Чернівецька обласна рада вітає комунальників з професійним святом |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Щороку, у третю неділю березня, в Україні своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Сьогодні, в умовах війни, наші комунальники - це ще одні герої. Адже саме завдяки їхній самовідданій праці міста продовжують жити.

Поки наші мужні захисники боронять країну від агресора, комунальники твердо тримають свій фронт, подекуди під пострілами та постійними тривогами.

Вони працюють в режимі 24/7, аварійні бригади за першої потреби виїжджають на ремонтні роботи, ризикуючи власним життям.

Ми дякуємо кожному українському працівникові житлово-комунального господарства за його, таку важливу сьогодні, роботу!
Нині найкращою підтримкою та допомогою для комунальників буде, якщо кожен, хто має таку можливість, сплатить за комунальні послуги.

Разом наближаємо нашу перемогу!

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua