Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  У сімейної пари з Києва народилася двійня у Чернівцях

Прес-центр

Новини

07.03.2022 09:47

У сімейної пари з Києва народилася двійня у Чернівцях |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

В сімейної пари з Києва Антоніни та Володимира у Чернівцях народилася двійня. Маленькі Аліса та Денис з’явилися на світ в Чернівецькому обласному перинатальному центрі.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила заступниця генерального директора комунальної неприбуткової установи «Чернівецький обласний перинатальний центр», депутатка облради Любов Годнюк. 

За її словами, наразі 46 переселених майбутніх мам перебувають на обліку в жіночій консультації обласного перинатального центру. Крім того, вже маємо 12 новонароджених діток з інших регіонів.

Географія їхнього походження широка. В Чернівцях вже народилися або народяться найближчим часом маленькі представники та представниці Києва, Київської області, Запоріжжя, Кривого Рогу, Харкова та інших міст України.

Перинатальний центр забезпечений необхідними медикаментами, триразовим харчуванням, комфортними умовами у відділенні сумісного перебування матері і дитини.

Проте, кількість майбутніх та новоспечених мам з інших регіонів постійно зростає.

У зв’язку з цим потрібні медикаменти, підгузники, дитяче харчування тощо. Як тим, хто приїхав до нас з інших областей, так і малозабезпеченим жінкам з нашого краю, котрі наразі перебувають в обласному перинатальному центрі.

«Тому дякую всім благодійникам, які привозять допомогу для нашого центру. Окремо хочу висловити велику подяку голові Чернівецької обласної ради Олексію Бойку за сприяння у всіх питаннях життєдіяльності Чернівецького обласного перинатального центру. Він цілодобово на зв’язку, завдяки чому наш комунальний заклад в робочому порядку, в умовах воєнного часу, має можливість постійно функціонувати», - каже Любов Годнюк.

Допомога від волонтерів, благодійних фондів та небайдужих громадян дуже потрібна перинатальному центру.

«Бо ми сьогодні народжуємо представників нової української нації», - резюмує Любов Годнюк.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua