Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Голова Чернівецької обласної ради зустрівся з очільницею Львівською облради Іриною Гримак

Прес-центр

Новини

17.02.2022 19:26

Голова Чернівецької обласної ради зустрівся з очільницею Львівською облради Іриною Гримак |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко із робочим візитом відвідав Львів та зустрівся з очільницею Львівської обласної ради Іриною Гримак.

З огляду на присутність російських військ поблизу українського кордону сторони обговорили питання територіальної оборони, а також координації спільних дій у разі загрози. Представники обласних рад Буковини та Львівщини наголосили на необхідності консолідованого захисту цілісності нашої держави.

Ще одним важливим питання порядку денного зустрічі голів обласних рад стало питання підтримки медичної галузі. Олексій Бойко разом із колегою напрацював можливі механізми подальшої співпраці, обміну досвідом між медичними фахівцями та взаємної допомоги у викликах, що стоять перед українською медичною системою.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua