Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  24 грудня своє професійне свято відзначають працівники архівних установ України

Прес-центр

Новини

24.12.2021 08:27

24 грудня своє професійне свято відзначають працівники архівних установ України |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

24 грудня своє професійне свято відзначають працівники архівних установ України.

Перший державний орган управління архівною справою в Україні був створений під час Центральної Ради. Ним став Бібліотечно-архівний відділ. Архівна спадщина України складається із сотень тисяч фондів, що зберігаються в системі архівів по всій території країни. Українські архівісти несуть відповідальність майже за 60 мільйонів одиниць різних видів документів. 

Вашу професію обирають ті, хто розуміють значення збереження документальної спадщини для прийдешніх поколінь та ті, хто цінує історію в усіх її проявах. 

Чернівецька обласна рада щиро вітає зі святом усіх причетних, зокрема, працівників Державного архіву Чернівецької області та бажає наснаги, творчої енергії, нових успіхів у досягненні вашої високої професійної мети.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua