Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

26.11.2021 11:57
Оголошення


    про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики Чернівецької обласної ради»

24.11.2021 15:59
Оголошення


    про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня»

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам'ятаємо >  З життя пішов народний артист, композитор, співак та телеведучий із Буковини Мар'ян Гаденко

Прес-центр

Новини

03.12.2021 09:47

З життя пішов народний артист, композитор, співак та телеведучий із Буковини Мар'ян Гаденко |  Пам'ятаємо

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 3 грудня відійшов у вічність народний артист України, композитор, співак та телеведучий, надзвичайно творча й талановита людина, Мар’ян Ілліч Гаденко.

Чернівецька обласна рада висловлює щире співчуття родині Мар’яна Ілліча. Він пішов, залишивши величезний спадок для нашої культури. Його постать назавжди залишиться в наших серцях, а його творчість лунатиме й надалі, прославляючи всю Україну загалом, та Буковинський край зокрема.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua