Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Лісове господарство >  Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко зустрівся сьогодні, 11 жовтня, з представниками лісової галузі краю

Прес-центр

Новини

11.10.2021 12:52

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко зустрівся сьогодні, 11 жовтня, з представниками лісової галузі краю |  Лісове господарство

Тема новини: Назва теми

Близько сотні людей прийшли сьогодні до Чернівецької ОДА, де влаштували пікет з вимогою не проводити оптимізацію лісгоспів.

Після того, як лісівникни області виступили на сходах адміністрації та зачитали текст звернення до керівництва держави, з представниками галузі поспілкувався Олексій Бойко.

Мітингувальники висловили занепокоєння щодо реорганізації лісгоспів, яка, на їхню думку, може спричинити масове скорочення працівників галузі.

Олексій Бойко запевнив, що Чернівецька обласна рада розгляне звернення мітингарів та сприятиме у вирішенні питання.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua