Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці

Прес-центр

Новини

21.01.2020 12:39

Задля поглиблення міжнародної та міжрегіональної співпраці |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради спільно з головою Чернівецької ОДА Сергієм Осачуком взяв участь у протокольній зустрічі Надзвичайним та Повноважним Послом Румунії в Україні паном Крістіаном – Леоном Цуркану та Генеральним консулом Румунії в Чернівцях пані Іриною - Лореданою Стенкулеску.

"З приємністю відзначаю позитивну роль дипломатичної місії дружньої нам Румунії у забезпеченні національно-культурної, економічної співпраці".

Особливі надії голова буковинського парламенту покладає на розуміння та всебічне сприяння з боку румунської дипломатичної місії у взаємокорисній справі втілення в життя вже існуючих двосторонніх домовленостей, численних проєктів та програм в рамках діяльності низки Єврорегіонів, учасниками яких є Чернівецька область та сусідні повіти Румунії.

Висловив сподівання, що безпосередня участь пана посла та особисте сприяння пожвавлять цю багатогранну співпрацю, дадуть новий імпульс для її всебічного розвитку.

Керівник крайової представницької влади з приємністю відзначив, що обласна виконавча влада в особі голови Чернівецької обласної державної адміністрації пана Сергія Осачука, який має досвід у напрямку забезпечення дипломатичних зв’язків,  опікується питаннями впровадження транскордонних проєктів та програм, які, зокрема, сприятимуть прискоренню євроінтеграційних процесів наших країн. Буковина завжди слугує прикладом толерантності та налаштованості на співпрацю задля забезпечення розвитку краю. Переконаний, що виконавча влада продовжить розвивати позитивні напрацювання, а також зможе забезпечити подальшу реалізацію тих завдань, які не завершені на даному етапі. Зокрема, маємо надію на добудову та введення в експлуатацію контрольно-пропускних пунктів «Дяківці» та «Красноїльськ».

"Тільки разом, в сприятливій атмосфері партнерства та взаєморозуміння, спираючись на дружню взаємну підтримку, ми зможемо успішно розвиватися та дбати про гідне сьогодення та майбутнє двох наших країн" - зауважив Іван Мунтян.

 

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua