Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Новини Асоціацій >  В рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС)

Прес-центр

Новини

04.10.2018 14:14

В рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) |  Новини Асоціацій

Тема новини: Назва теми

В рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС)

Українська асоціація районних та обласних рад розпочинає чергову серію фахових майстерень в рамках Проекту ПУЛЬС. Протягом 2018-2019 років буде реалізовано 48 безкоштовних навчальних заходів по усій території країни. Теми, на які проводитимуться зазначені фахові майстерні, сформовані на основі опитування спільноти Асоціації.

Відповідно до запиті районних рад Чернівецької області області, практикуми проводитимуться на такі теми:

1.   ________________________________________________

2.   (вказати тему та дату, що зазначена у інфографіці).

3.   (вказати тему та дату, що зазначена у інфографіці).

Формат фахових майстерень передбачає роз’яснення законодавства у відповідній сфері, а також механізмів його реалізації на практиці. Також обговорюватимуться проблемні питання у діяльності рад та шляхи їх подолання.

Записатися на навчання можна за телефоном 044-484-05-66 або за електронною адресою: uaror.pulse@gmail.com.

Учасники – представники районних рад та Обласної ради Чернівеччини.

Нагадуємо, що фахові майстерні організовуються в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад.

Більше інформації у інфографіці нижче.


  • Джерело: Українська асоціація районних та обласних рад

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua