Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальний захист >  Черешському будинку-інтернату – 60 років!

Прес-центр

Новини

10.09.2018 16:45

Черешському будинку-інтернату – 60 років! |  Соціальний захист

Тема новини: Назва теми

Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистостях з нагоди 60-річчя Черешського психоневрологічного інтернату, що на  Сторожинеччині. У цьому обласному комунальному закладі наразі мешкають, отримують належний догляд та необхідне лікування 155 осіб, у тому числі 30 важкохворих, які потребують постійного піклування.

Завдяки спільним зусиллям крайової та районної влади, керівництва та трудового колективу цієї установи, а також дієвій допомозі благодійників та меценатів для підопічних будинку-інтернату створені належні умови щодо організації їх проживання, харчування, лікування, побуту, відпочинку та дозвілля.   

Інга Маковецька дала високу оцінку фаховій, самовідданій праці керівництва, медичного та обслуговуючого персоналу будинку-інтернату. Від імені керівника крайової представницької влади Івана Миколайовича Мунтяна, від депутатського корпусу обласної ради вона подякувала працівникам цього соціального закладу за професіоналізм та витримку, за доброту та чуйність до стражденних, які найбільше потребують людської уваги, турботи та піклування.

Посадовець запевнила усіх присутніх на урочистому дійстві, що підопічні будинку-інтернату і надалі отримуватимуть належні їм якісні медичні та соціальні послуги у повному обсязі. Вона вручила Подяку Голови Чернівецької обласної ради трудовому колективу будинку-інтернату та цінний подарунок для задоволення духовних потреб підопічних цього закладу.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua