Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Науково-практична конференція >  У столиці Буковини розпочались «Вороновські читання»

Прес-центр

Новини

04.10.2017 10:51

У столиці Буковини розпочались «Вороновські читання» |  Науково-практична конференція

Тема новини: Назва теми

Організаторів та учасників Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченій питанням удосконалення правових засад фінансової діяльності органів місцевого самоврядування та органів державної влади привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 4 жовтня.

«Питання еволюції фінансового права є надзвичайно актуальним нині, коли у національній системі правовідносин відбуваються глобальні реформи. У свою чергу визначна постать та вагомий науковий спадок засновника української школи фінансового Лідії Костянтинівни Воронової спонукає багатьох фахівців до нових наукових пошуків. Тому впевнений, що сьогоднішня конференція також зробить свій внесок у нормативно-правове регулювання фінансових, бюджетних та податкових відносин в Україні», – відзначив посадовець, звертаючись до присутніх.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua