Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Багатопрофільному ліцею для обдарованих дітей – 5 років!

Прес-центр

Новини

11.05.2017 18:10

Багатопрофільному ліцею для обдарованих дітей – 5 років! |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Педагогічний колектив та вихованців комунальної обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ-III ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів обласного комунального «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей» з нагоди 5-річного ювілею з дня заснування привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Участь в урочистостях також взяли голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук, депутати обласної ради Любов Годнюк, Іван Гешко та Іван Костащук, а також Генеральний консул Румунії в Чернівцях пані Елеонора Молдован.

«Приємно, що у цьому надзвичайно потрібному для юних жителів нашого краю закладі вже є свої традиції та здобутки, професійний педагогічний колектив, працює батьківський актив та учнівське самоврядування. Відрадно, що за відносно короткий час ваш заклад здобув гарну репутацію. У цих стінах було чимало зроблено для того, щоб найбільш обдаровані юні буковинці отримали змогу розвивати свої таланти та здібності у дружному колі однолітків та кваліфікованих наставників. З особливою приємністю я виконую цю вітальну місію ще й тому, що ваш ліцей має статус обласної комунальної установи. Тому хочу запевнити, що обласна рада й надалі підтримуватиме ваш навчальний заклад, аби він був забезпечений усім необхідним, а його здібні вихованці навчались у гідних умовах», – зауважив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Відтак, посадовець відзначив директора навчального закладу Марину Семанюк Почесною грамотою Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua