Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  На 9-й сесії обласної ради

Прес-центр

Новини

01.12.2016 15:10

На 9-й сесії обласної ради |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 1 грудня під головуванням керівника обласної представницької влади Івана Мунтяна відбувається пленарне засідання 9-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. Перед початком засідання депутати крайового парламенту вшанували світлу пам’ять воїнів АТО, полеглих в боях за соборність та незалежність України. До учасників пленарного засідання звернувся присутній на сесії Генеральний Консул Угорщини в Ужгороді пан Йожеф Бугайла, який презентував депутатам, запрошеним, посадовцям і відвідувачам обласної ради та облдержадміністрації експозицію пересувної виставки «За волю і незалежність», присвячену 60-й річниці революції 1956 року в Угорщині. З привітанням у сесійній залі виступила перший заступник Вінницької обласної ради Людмила Щербаківська, яка бере участь у святкуванні Національного Дня Румунії в Чернівцях. Депутати обласної ради розглянули низку питань порядку денного 9-ї сесії.  Зокрема, народні обранці внесли зміни до обласного бюджету на 2016 рік, визнали бійцями-добровольцями осіб, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету України, внесли зміни до перспективного плану формування територій громад Чернівецької області, розглянули низку депутатських запитів та звернень, ухвалили інші важливі рішення з актуальних питань життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст області.      

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua