Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Олімпійський рух на теренах нашого краю зміцнів та набрав нових обертів

Прес-центр

Новини

07.06.2018 14:55

Іван Мунтян: Олімпійський рух на теренах нашого краю зміцнів та набрав нових обертів |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до делегатів звітно-виборної асамблеї Чернівецького обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України, під час якої підбито підсумки роботи відділення за минулі чотири роки, заслухано звіт його голови Івана Гешка, а також обрано керівництво та персональний склад виконавчого комітету обласного відділення НОК України.

«Майже чотири роки тому головою Чернівецького обласного відділення НОК України було обрано нашого титулованого спортсмена, триразового учасника Олімпійських ігор, а нині – мого колегу по депутатському корпусу крайового парламенту Буковини Івана Гешка. За цей час олімпійський рух на теренах нашого краю зміцнів та набрав нових обертів. Пожвавилась робота з майбутніми олімпійцями, молодими та перспективними спортсменами, зросла популярність олімпійських видів спорту у населення нашого краю. Відповідно хотів би подякувати особисто Івану Тарасовичу, а також усім представникам обласних федерацій олімпійських видів спорту, іншим суб’єктам олімпійського руху за плідну роботу, пропаганду олімпізму та здорового способу життя серед дітей та молоді. Також дякую усім спортсменам нашого краю, які у такий непростий для нашої держави час захищають її незалежність і територіальну цілісність на Сході або ж надають допомогу нашим захисникам. Впевнений, що разом, а обласна рада завжди підтримувала та буде підтримувати олімпійський рух на Буковині, ми досягнемо ще кращих результатів», – відзначив голова крайового парламенту Буковини.

Відтак, по завершенню процедури голосування, Іван Мунтян привітав Івана Гешка з переобранням головою Чернівецького обласного відділення НОК України, побажавши йому та новообраним членам виконкому відділення нових успіхів та здобутків.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua