Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

22.01.2019 15:47
До уваги жителів Чернівецької області


    Розпочалося громадське обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Будівництво енергоблоків №3,4 Хмельницької АЕС», який можна завантажити за наступним посиланням: http://eia.menr.gov.ua/places/view/2231. Текст оголошення про початок громадського обговорення зазначеного звіту розміщено нижче.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Екологія >  Задля збереження природних багатств Буковини

Прес-центр

Новини

05.06.2018 14:40

Задля збереження природних багатств Буковини |  Екологія

Тема новини: Назва теми

Еколого-просвітницький центр охорони біорізноманіття відкрито сьогодні, 5 червня, на базі ботанічного саду Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Участь в урочистому відкритті центру взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Реалії сьогодення вимагають від усіх нас дбайливого ставлення до природного оточуючого середовища. Сприяти цьому покликана мережа екологічних просвітницьких центрів, які є у багатьох цивілізованих країнах світу. Впевнений, що висококваліфікований колектив кафедри ботаніки, лісового та садово-паркового господарства Чернівецького національного університету докладе усіх необхідних зусиль для формування у підростаючого покоління буковинців шанобливого ставлення до рослинного і тваринного світу нашого краю», – наголосив посадовець, звертаючись до присутніх.

Також керівник представницької влади краю відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради кращих працівників кафедри ботаніки, лісового та садово-паркового господарства Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, які долучилися до створення центру.

Відтак Іван Мунтян ознайомився з фондами гербарію та взяв участь у короткій екскурсії територією ботанічного саду.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua