Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Транскордонне співробітництво >  Підбито підсумки спільного засідання Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад

Прес-центр

Новини

26.10.2016 14:35

Підбито підсумки спільного засідання Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад |  Транскордонне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Підсумки спільного засідання депутатів Чернівецької обласної та радників Сучавської повітової рад, яке відбулося у м. Сучаві (Румунія) 21 жовтня цього року підбив керівник представницької влади краю Іван Мунтян на прес-конференції сьогодні, 26 жовтня.

Так, посадовець поінформував журналістів про те, що за результатами засідання було досягнуто домовленості про спільне виконання 12 проектів в рамках операційної програми «Румунія – Україна» на 2014-2020 роки на загальну суму 8 млн. євро. Зокрема про те, що українська та румунська сторони спільно реалізовуватимуть проекти, спрямовані на розвиток прикордонної транспортної інфраструктури, поглиблення співпраці у сфері освіти та охорони здоров’я, реагування на надзвичайні ситуації, а також збереження та просування культурної спадщини.

Відтак посадовець повідомив, що в рамках спільного засідання було підписано меморандум про започаткування Міжнародного фестивалю традиційної культури «Буковинська Маланка». Відповідно до підписаних угод, участь у фестивалі братимуть народні аматорські колективи із селища Красноїльськ та міста Вашківці Сторожинецького та Вижницького районів, а також міст Вікову де Сус та Кимпулунг Молдовенеск Сучавського повіту Румунії.

«Окрім цього, ми вирішили підготувати та направити звернення Чернівецької обласної ради та Сучавської повітової ради до Урядів України та Румунії щодо запровадження спрощеного режиму перетину кордону каретами швидкої медичної допомоги на прикордонній території обох регіонів у випадку виникнення необхідності надання невідкладної медичної допомоги та уніфікації протоколів надання невідкладної медичної допомоги», – підсумував Іван Мунтян.

Насамкінець голова Чернівецької обласної ради відповів на низку запитань представників регіональних засобів масової інформації щодо перспектив залучення європейських грантових коштів у соціально-економічний розвиток Буковини.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua