Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта >  Освітяни обговорювали проблему збереження здоров’я дітей та молоді

Прес-центр

Новини

16.04.2013 10:05

Освітяни обговорювали проблему збереження здоров’я дітей та молоді  |  Освіта

Тема новини: Назва теми

Обласний семінар «Здоров’язбереження як домінантний аспект освітньої діяльності навчальних закладів» відбувся в Сокирянах. В семінарі взяли участь директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Бауер, директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Григорій Білянін, голова Чернівецької обласної організації профспілки працівників освіти і науки Володимир Дутчак, голова Сокирянської районної державної адміністрації Василь Козак, заступник голови районної ради Сергій Горн, начальники управлінь освіти, молоді та спорту райдержадміністрацій, методисти та голови районних профспілок освіти. Педагоги краю обговорювали основні аспекти впровадження здоров’язберігаючих технологій у навчально-виховний процес. Про це повідомила прес-служба Сокирянської районної ради.

Сьогодні державна політика спрямована на популяризацію  здорового способу життя дітей та молоді. Як зазначив Михайло Бауер, в умовах інтенсифікації навчального процесу педагоги мають приділяти особливу увагу здоров’ю школярів. Формування у дітей розуміння цінності здоров’я, його збереження та зміцнення – пріоритетне завдання для вчителів, батьків та влади. Важливим чинником у збереженні здоров’я дітей є організація в навчально-виховних закладах якісного харчування, створення рухливих зон, залучення дітей до занять фізкультурою і спортом. Останнє має бути проблемою не тільки вчителів фізкультури, а і всього педагогічного колективу.

Звертаючись до учасників освітянського форуму, голова Сокирянської районної державної адміністрації Василь Козак відзначив актуальність проведення семінару та розповів про основні здобутки освітянської галузі району.

В ході семінару освітяни краю мали можливість переглянути виставку декоративно-прикладних виробів гуртківців РЦТДЮ, познайомитися з роботою по реалізації здоров’язберігаючих технологій у навчально-виховному процесі Вашковецької ЗНЗ. В Романківцях учасники семінару побували на уроці з основ здоров’я у Романковецькій гімназії, цікавилися організацією фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми дошкільного віку в ДНЗ «Чебурашка» та переглянули фрагменти спортивних занять у Романковецькій КДЮСШ. Також побували на фізкультурно-оздоровчих заняттях в ДНЗ № 2 «Барвінок» міста Сокиряни та Сербичанському НВК. Досвідом організації навчально-виховного процесу з учасниками семінару ділилися працівники Шебутинецької ЗНЗ та Лопатівського НВК. Незабутнім став візит до музею гончарства у Коболчині та майстер-клас вихованців гуртка «Гончарство», який провів його керівник та директор музею Іван Гончар.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua