Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи

Прес-центр

Новини - Святкові заходи

21.01.2011 15:03

З нагоди Дня Соборності України

З нагоди Дня Соборності України
21 січня голова обласної ради Василь ВАТАМАНЮК, голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ та секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Соборності України, які відбулись в обласному центрі. Керівники області та міста поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку на Центральній площі Чернівців, взяли участь та виступили на урочистих зборах, які відбулись в Чернівецькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. О.Кобилянської.



20.01.2011 15:21

Буковинці відсвяткували Водохреще

Буковинці відсвяткували Водохреще
Голова обласної ради Василь Ватаманюк, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв та Чернівецький міський голова Микола Федорук на Хрещення Господнє взяли участь у Богослужінні та освяченні води в річці Прут.
Сотні буковинців зібралось на святкову службу, яку відправив митрополит Чернівецький і Буковинський Української православної церкви Онуфрій. Віддавна освячену воду в народі вважають цілющою, вірять, що впродовж всього року вона здатна захистити від хвороб та зла. Тож чимало наших краян цього дня скупались у Пруті, а серед прихильників зимової купелі були навіть діти. В Чернівцях освячення прутської води на Йордан відбувається вже декілька років поспіль і щоразу збирає все більше прочан.





07.12.2010 18:48

До Дня місцевого самоврядування

До Дня місцевого самоврядування
7 грудня 2010 року в приміщенні Чернівецької обласної філармонії відбулись урочисті збори та святковий концерт. До учасників урочистостей з вітальним словом звернувся голова Чернівецької обласної ради Василь ВАТАМАНЮК. «Органи представницької влади в Україні загалом, і на Буковині зокрема, - зазначив керівник крайового парламенту, - стали такою потужною державотворчою силою, не рахуватися з якою не в силі ніхто. …Як депутат обласної ради трьох скликань поспіль, я добре знаю – наша справа не з легких. Бракує прав та повноважень, гостро не вистачає матеріальних ресурсів, далекою від ідеалу є законодавча база. Дошкуляють інші проблеми та негаразди, які годі й перелічити. Але ж для того й працюємо, для того своїми руками творимо реформування власної держави, щоби народовладдя в Україні постало на повний зріст», - наголосив голова обласної ради.



05.11.2010 15:46

На урочистостях з нагоди 92-ї річниці Буковинського віче

На урочистостях з нагоди 92-ї річниці Буковинського віче
Голова обласної ради Іван Шилепницький взяв участь і виступив на урочистих зборах з нагоди 92-ї річниці Буковинського віча. «Сьогодні ми за правом пишаємося поважною спадщиною, Буковинського віча, досліджуємо її та примножуємо отримані від попередників демократичні традиції. Переконливими доказом цьому є і вікопомні події дев’ятнадцятирічної давнини, і велелюдні віча, що їх збирали буковинці вже за часів незалежності, і вибори до місцевих рад усіх рівнів, які як і належить, пройшли на нашій землі організовано, зважено і толерантно», - зауважив у своєму виступі керівник крайового парламенту. Іван Шилепницький щиро привітав учасників урочистого зібрання та вручив Почесні грамоти обласної ради депутатам та працівникам органів місцевого самоврядування різних рівнів.



05.10.2010 15:40

Голова обласної ради привітав студентів ЧНУ

Голова обласної ради привітав студентів ЧНУ
Голова обласної ради Іван Шилепницький взяв участь в урочистостях з нагоди 135-річчя від дня заснування Чернівецького національного університету, які відбулись 4 жовтня на Соборній площі Чернівців. Вітаючи студентів ЧНУ, керівник крайового парламенту відзначив їх незаангажованість, нове оптимістичне світосприйняття, невтомну енергію, активну життєву позицію, які є запорукою благополуччя держави, її впевненого поступу шляхом реформ і перетворень, утвердження свободи і демократії. Іван Шилепницький вручив Почесні грамоти обласної ради п’ятьом студентам ЧНУ за високі досягнення у навчальному і громадському житті університету.



23.08.2010 14:42

До Дня незалежності України

До Дня незалежності України
В роботі урочистих зборів з нагоди 19-ї річниці державної незалежності України взяв участь і виступив заступник голови Чернівецької обласної ради Тодор ГУЦУЛЯК. «Незалежність стала найвеличнішим надбанням довгого і тернистого шляху, який пройшов наш народ до самоутвердження, до здобуття свого права на свободу. Вона визначила майбутнє України як держави і українців як європейської нації, відкрила широкі можливості для духовного розвою, економічного зростання та зміцнення добробуту кожного громадянина, кожної української родини», - зазначив Тодор ГУЦУЛЯК у вітальному слові.
«Глобальні зміни, які відбулися в житті держави та суспільства у перші роки незалежності України, були насправді безпрецедентними у світовій практиці державотворення за своєю масштабністю та глибиною. Той незаперечний факт, що тогочасні революційні перетворення відбулися на українській землі мирно, без відкритого протистояння та масових громадянських конфліктів, робить честь нашому народові і визначає чіткий вектор його вільного та цивілізованого розвитку», - наголосив промовець.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua