Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи

Прес-центр

Новини - Святкові заходи

18.02.2014 11:55

В останній тиждень зими на Соборній площі Чернівців святкуватимуть Масляну

В останній тиждень зими на Соборній площі Чернівців святкуватимуть Масляну
З 23 до 28 лютого 2014 року на Соборній площі Чернівців відбуватиметься театралізоване свято Масляної «Зиму проводжаймо – весну зустрічаймо».
Як повідомляє Чернівецька міська рада, урочисте відкриття свята розпочнеться о 12:00 23 лютого. У концертно-театралізованій програмі візьмуть участь аматорські колективи та виконавці клубних установ.



14.01.2014 20:10

У Глибоці відбувся регіональний фестиваль "Маланка-2014"

У Глибоці відбувся регіональний фестиваль "Маланка-2014"
Голова обласної ради Михайло Гайничеру побував на ІV регіональному фестивалі зимового фольклору «Глибоцька Маланка – 2014» та щиро привітав його учасників і гостей з днем святого Василя та усіма новорічно-різдвяними святами. Він зауважив, що традиції маланкування та переберії сягають ще дохристиянських часів, але це яскраве дійство стало невід’ємною частиною зимових свят на Буковині і завжди приносить гарний настрій та яскраві незабутні враження нашим краянам. Михайло Гайничеру зазначив, що тут тісно переплелись звичаї українського, румунського та інших народів, представники яких живуть у нашій області, і саме в цьому його неповторний колорит.



13.01.2014 13:24

Працівників облради та облдержадміністрації привітали з новорічно-різдвяними святами

Працівників облради та облдержадміністрації привітали з новорічно-різдвяними святами
Сьогодні до працівників обласної ради та облдержадміністрації завітали аматорські колективи Буковинського державного фінансово-економічного університету. Вокальна студія «Роси» та оркестр сучасної інструментальної музики «Барви Карпат» БДФЕУ подарували веселі колядки та щедрівки, засіяли на щастя-здоров’я, а у відповідь отримали щирі овації глядачів, слова вдячності та подарунки від голови обласної ради Михайла Гайничеру та голови облдержадміністрації Михайла Папієва.



13.01.2014 10:42

Буковина маланкує

Буковина маланкує
Колядники та маланкарі з усіх куточків Сокирянського району зібрались в суботу на центральній площі райцентру на фестиваль колядок «Ой, радуйся, земле». Як повідомили у Сокирянській райдержадміністрації, цього року організатори дійства поєднали фестиваль з етнографічним святом «Різдвяні зустрічі», на яке завітали церковні хори територіальних громад району.
Районне фольклорно-етнографічне свято «Різдвяні зустрічі» відбулось також у Новоселиці. Як інформує Новоселицька районна рада, на святкуванні побували голова районної ради Деомид Шова, голова райдержадміністрації Георгій Нікітович та міський голова Марія Нікорич, які щиро привітали учасників. Цьогоріч свої творчі колективи представили села Ванчиківці, Маршинці, Топорівці, Динівці, Щербинці, Бояни, Подвірне, Черлена, Котелеве, Магала, Тарасівці та Костичани.



09.01.2014 14:43

На щастя, на здоров’я, на Новий рік

На щастя, на здоров’я, на Новий рік
Заставнівська громада першого дня Різдвяних свят зібралася біля міської ялинки, щоб разом заколядувати та привітати один одного з величними святами.
За повідомленням Заставнівської районної ради, з теплими словами вітань до громади звернулася голова районної ради Марія Леваніна, побажавши кожній родині миру, достатку та злагоди. Привітав учасників святкового дійства Заставнівський міський голова Ярослав Цуркан, настоятель Свято-Миколаївської церкви, отець Дмитро.
Дзвінкоголосо віншували земляків учасники зразкового театру юного глядача «Мандрівник».



20.12.2013 15:31

На урочистостях з нагоди Дня енергетика

На урочистостях з нагоди Дня енергетика
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня енергетика та щиро привітав працівників енергопостачальної компанії "Чернівціобленерго" з професійним святом. Він наголосив на важливості злагодженої роботи галузі задля забезпечення належного функціонування господарського комплексу та соціального благополуччя в країні, а також відзначив оперативні та професійні дії енергетиків у випадку виникнення ситуацій, пов’язаних із тимчасовим припиненням постачання електроенергії.



28.11.2013 11:30

Кафедрі політології та державного управління – 15 років

Кафедрі політології та державного управління – 15 років
Кафедра політології та державного управління факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ відзначила своє 15-річчя. До привітань професорсько-викладацькому складу долучилась депутат обласної ради, помічник заступника голови обласної ради Сільва Віщук. Вона зауважила, що за ці роки кафедра підготувала чимало фахівців, які роблять внесок у розвиток нашої державності, здійснюють активну наукову та аналітичну діяльність. Сільва Віщук висловила вдячність за активну громадянську позицію, за сприяння органам влади та місцевого самоврядування у здійсненні ними управлінських функцій.



27.11.2013 13:04

Буковина вшановує пам’ять Ольги Кобилянської

Буковина вшановує пам’ять Ольги Кобилянської
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди 150-річчя від дня народження Ольги Кобилянської. На площі біля пам’ятника великій письменниці в Чернівцях відбулось театралізоване дійство на основі визначальних віх її життя і творчості. До підніжжя лягли вінки і квіти від керівників області та міста. У заходах взяли участь депутати рад різних рівнів, представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади краю, правоохоронних органів, викладачі та студенти навчальних закладів міста, члени культурних товариств, громадських та молодіжних організацій. На урочистостях на Театральній площі відбулось також спеціальне погашення та введення в обіг поштової марки, присвяченої 150-річчю нашої славної землячки.



13.11.2013 13:08

Відбулись урочистості з нагоди 95-ї річниці Польщі

Відбулись урочистості з нагоди 95-ї річниці Польщі
У Вінниці відбулись урочистості з нагоди 95-ї річниці незалежності Польщі, організовані Генеральним консульством Республіки Польща у Вінниці та Генконсулом Кшиштофом Швідереком. Вітаючи учасників урочистого зібрання, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру наголосив, що в Україні цінують позицію Польщі щодо євроінтеграції нашої держави та підтримку сусідів у євроінтеграційних прагненнях України. Він також зауважив, що згуртована польська громада Чернівецької області робить вагомий внесок у збереження міжнаціональної злагоди, притаманної Буковинському краю. Михайло Гайничеру вручив Генеральному консулу картину буковинського автора з виглядом Чернівецького муздрамтеатру та запросив пана Генконсула, віце-посла Польщі в Україні Даріуша Гурчиньскі та представників посольства Республіки Польща в Україні відвідати Чернівці. Кшиштоф Швідерек висловив вдячність за запрошення та повідомив про плани організувати в Чернівцях концерт польського державного народного ансамблю пісні і танцю «Мазовше».



01.11.2013 15:29

З нагоди Дня працівника соціальної сфери

З нагоди Дня працівника соціальної сфери
Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь та виступив на урочистих зборах з нагоди Дня працівника соціальної сфери, які відбулись в приміщенні обласної філармонії. Керівник крайової представницької влади, звертаючись до присутніх з вітальним словом, зокрема зауважив: «Ваш щоденний внесок у скарбницю суспільного життя та життєдіяльність територіальних громад сіл, селищ та міст нашого краю насправді важко переоцінити… Виконуючи свою надзвичайно потрібну людям роботу, ви відчуваєте таке моральне, фізичне та психологічне навантаження,яке під силу витримати далеко не всім. Адже честь і совість, рідкісне вміння і талант розуміти людей та співчувати їм у найскрутніших і заплутаних життєвих ситуаціях є саме тими рисами та чеснотами, без яких неможливо бути справжнім соціальним працівником».



14.10.2013 17:59

Філософсько-теологічний факультет ЧНУ відзначив своє 20-річчя

Філософсько-теологічний факультет ЧНУ відзначив своє 20-річчя
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистій академії з нагоди 20-річчя філософсько-теологічного факультету ЧНУ. Він щиро привітав викладачів та студентів, поважних гостей і зауважив, що філософсько-теологічний факультет гармонійно вписався в родину факультетів ЧНУ, а спеціальності, які тут здобувають, стали вагомою складовою освітніх пропозицій у вишах міста та області.
Голова обласної ради зазначив, що поєднання світської та духовної освіти на факультеті є школою міжетнічної та міжконфесійної толерантності, якою пишаються жителі Буковини, та висловив переконання, що порозуміння між світською владою і представниками духовенства є запорукою благополуччя громади.



09.10.2013 14:40

В районах області вшанували юристів

В районах області вшанували юристів
Голова Новоселицької районної ради Деомид Шова, голова районної державної адміністрації Георгій Нікітович та міський голова Новоселиці Марія Нікорич привітали юристів з нагоди професійного свята. По це повідомили у Новоселицькій районній раді. Слова вдячності прозвучали на адресу усіх тих, хто забезпечує правову підтримку сектору економіки, установ та закладів освіти, охорони здоров’я, культури і соціальної сфери, підприємців та громадян. Зазначалось, що в умовах європейської інтеграції України роль юриста значно зростає та вимагає високого професіоналізму в процесі вдосконалення вітчизняного законодавства. Найкращим юристам були вручені Почесні грамоти та відзнаки, а майстри художньої самодіяльності подарували присутнім святковий концерт.
З професійним святом юристів привітали також на Герцаївщині, де в урочистостях взяв участь голова районної ради Іван Чорней та інші керівники району. Вони відзначили почесну місію правників із захисту конституційних прав і свобод громадян, їх внесок у формування правової культури суспільства та вручили Почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації кращим працівникам галузі.



29.09.2013 23:06

Відбувся ярмарок «Буковинська осінь-2013»

Відбувся ярмарок «Буковинська осінь-2013»
Голова обласної ради Михайло Гайничеру побував на агропромисловій виставці-ярмарку «Буковинська осінь-2013», яка відбулась на території комплексу «Буковинська Троя» в селі Реваківці Кіцманського району. Він щиро привітав учасників і гостей свята та зауважив, що сьогоднішній ярмарок є гарною нагодою для працівників агропромислового комплексу прозвітувати перед собою та громадою про результати своєї праці. Михайло Гайничеру відзначив широкий асортимент представленої продукції та прийнятні ціни на неї, висловив переконання, що буде чимало охочих зробити тут свої закупки. Голова обласної ради вручив відзнаки крайового парламенту кращим представникам агропромислового комплексу області. Кульмінацією урочистого відкриття свята став виступ хору сільських голів та депутатів рад різних рівнів Кіцманщини.



28.09.2013 16:57

На урочистостях з нагоди Дня машинобудівника

На урочистостях з нагоди Дня машинобудівника
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня машинобудівника. Він щиро привітав працівників Чернівецького машзаводу та ветеранів галузі з професійним святом. «Завдяки умілим рукам ваших спеціалістів, таланту ваших інженерів, професійності вашого менеджменту ви довгі роки утримуєте лідируючі позиції та представляєте галузь не тільки на ринках країн колишнього СНГ, а й в Європі», - зауважив Михайло Гайничеру та побажав і надалі підтримувати високий статус підприємства як флагмана промисловості на обласному та державному рівні.



27.09.2013 09:24

Відбулись святкові заходи з нагоди Дня дошкілля

Відбулись святкові заходи з нагоди Дня дошкілля
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля. Він щиро привітав працівників дошкільних навчальних закладів, педагогів, методистів, які працюють для забезпечення належного рівня роботи дитсадків, створення комфортних умов для перебування, виховання та навчання діток, забезпечення їм необхідної підготовки до школи. Михайло Гайничеру відзначив високий професіоналізм, непересічні здібності та творчий підхід працівників галузі до роботи і вручив Почесні грамоти обласної ради завідуючим, вихователям, іншим педпрацівникам з усіх районів області.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua