Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи

Прес-центр

Новини - Святкові заходи

03.09.2012 09:04

Відкрито другу чергу Красноїльської гімназії

Відкрито другу чергу Красноїльської гімназії
Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття другої черги Красноїльської гімназії Сторожинецького району. Він привітав учнів, вчителів та всіх мешканців села з відкриттям одного з найбільш сучасних та належно обладнаних навчальних закладів в області, який розрахований на 750 учнів. Відтепер до послуг школярів та гімназистів працюватимуть спортивний та актовий зали, їдальня, а учні початкових класів отримали шість нових класних кімнат. Голова обласної ради подякував усім, хто долучився до будівництва та здачі в експлуатацію другої черги цього навчального закладу, та вручив Почесні грамоти обласної ради найактивнішим з них.



31.08.2012 15:55

Голова обласної ради взяв участь у посвяті студентів

Голова обласної ради взяв участь у посвяті студентів
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь в урочистостях з нагоди посвяти в студенти Чернівецького торгово-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету. Він щиро привітав студентів зі вступом до одного з найкращих вузів області, який славиться високим рівнем викладання та постійним вдосконаленням навчальної та наукової роботи. «Мені імпонує такт, з яким відбувається реформування навчального процесу у вашому інституті, оскільки категорична відмова від базових методів викладання та навчання може призвести до негативних наслідків, - наголосив голова обласної ради, - водночас, нам дуже потрібні реформи, щоб наші фахівці були універсальними спеціалістами». Михайло ГАЙНИЧЕРУ зауважив, що саме в торгово-економічному інституті студенти отримають хорошу базову економічну освіту, яка дасть їм змогу працювати як у великих корпораціях, так і на підприємствах різного типу, або започаткувати власну справу. Він також зазначив, що в державних структурах також потрібні хороші спеціалісти економічного профілю, яких, власне, випускає торгово-економічний інститут.



23.08.2012 16:32

До Дня незалежності України

До Дня незалежності України
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ взяли участь та виступили на урочистих зборах з нагоди Дня незалежності України, які відбулись у Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка обласного центру. «21 рік – це вік громадянського повноліття, коли перед молодою людиною відкриваються життєві перспективи, коли визначаються цілі, засоби їх досягнення та окреслюються пріоритети. Ми з вами є свідками та безпосередніми учасниками подібних процесів, які відбуваються нині в Українській державі», - зауважив у своєму виступі керівник обласної представницької влади.



23.08.2012 09:37

З нагоди Дня Державного Прапора

З нагоди Дня Державного Прапора
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ взяли участь в урочистій церемонії підняття державного прапора, присвяченій Дню Державного Прапора України. По завершенні офіційної частини церемонії перед її учасниками урочистим маршем пройшли підрозділи Чернівецького гарнізону, Чернівецького прикордонного загону, УМВС в Чернівецькій області та Управління Міністерства з надзвичайних ситуацій України у Чернівецькій області.



15.07.2012 10:21

На щорічному Петрівському ярмарку

На щорічному Петрівському ярмарку
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ, заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ, перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій ГАЛИЦЬ та секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН взяли участь у святковій ході та урочистій церемонії відкриття традиційного Петрівського ярмарку, який щороку проходить в обласному центрі. Почесні гості ознайомились з численними виставковими павільйонами, поспілкувались з чернівчанами та гостями міста над Прутом, стали вдячними глядачами численних концертних номерів та шоу-програм, підготовлених майстрами мистецтв та аматорами художньої самодіяльності Чернівців.



27.06.2012 15:55

З нагоди 16-ї річниці Конституції України

З нагоди 16-ї річниці Конституції України
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня Конституції України, які відбулись в приміщенні Чернівецької обласної філармонії. «Набутий досвід державного будівництва, як і непрості реалії сьогодення переконливо свідчать, що Основний Закон України не може і не має бути, з одного боку, суто декларативним документом, а з другого боку - непорушною догмою, яка за визначенням не потребує змін та доповнень», - зазначив він у вітальному слові.
«Новостворена Конституційна Асамблея об’єднала у своєму складі найбільш авторитетних в суспільстві політичних, державних, громадських діячів, незалежних фахівців у галузі конституційного права, провідних соціологів, політологів, істориків, юристів та управлінців», - наголосив керівник крайової представницької влади.



21.06.2012 15:15

На урочистостях з нагоди Дня митної служби України

На урочистостях з нагоди Дня митної служби України
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди 21-ї річниці від дня створення Державної митної служби України. Керівник крайової представницької влади високо оцінив значний внесок митників Буковини у забезпечення недоторканності митного простору нашої держави, забезпечення своєчасної та повної сплати митних платежів до державної скарбниці, піднесення рівня соціально-економічного розвитку Чернівецької області. Михайло ГАЙНИЧЕРУ підкреслив, що крайова влада завжди піклувалась і надалі дбатиме про зміцнення матеріально-технічної бази та інфраструктури митних органів України на території Чернівецької області. Він запевнив присутніх у тому, що потреби та запити митної служби щодо організації діяльності постів та пунктів митного контролю, забезпечення їх безперебійної роботи є одним із головних завдань крайової влади. Голова Чернівецької обласної ради вручив Почесні відзнаки крайової представницької влади групі співробітників митних органів Чернівецької області.



16.06.2012 11:04

З нагоди Дня медичного працівника

З нагоди Дня медичного працівника
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ, голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, депутати Чернівецької обласної та місцевих рад Буковинського краю, представники громадськості, лікарі та представники медперсоналу лікувально-профілактичних закладів та установ області, науковці та студенти вищих навчальних закладів Буковини медичного профілю взяли участь в урочистостях з нагоди Дня медичного працівника, які відбулись в палаці «Академічний» Буковинського державного медичного університету.



29.05.2012 09:21

На святкуванні Дня міста Сторожинець

На святкуванні Дня міста Сторожинець
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь у святкових заходах з нагоди Дня міста Сторожинець. Керівник крайової представницької влади зазначив, що Сторожинеччина загалом та її районний центр зокрема впродовж останніх років динамічно розвиваються у усіх сферах життєдіяльності територіальних громад. Покращується благоустрій Сторожинця, щороку на його вулицях та площах з’являються впорядковані сквери, відпочинкові майданчики, об’єкти соціально - культурного призначення, заклади торгівлі та громадського харчування. Михайло ГАЙНИЧЕРУ відзначив важливу роль громадського активу міста, депутатського корпусу Сторожинецької районної та міської рад у забезпеченні успішного розвитку Сторожинця.



28.05.2012 11:00

З нагоди свята виходу на полонину

З нагоди свята виходу на полонину
Розпорядженням голови Чернівецької обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ за багаторічну, плідну працю, значний особистий внесок у розвиток сільського господарства Путильського району та з нагоди свята "Полонинська ватра" Почесною грамотою обласної ради відзначено:
Олексія БІДОЧУ - ватага полонини "Семенчук" (с.Дихтинець Путильського району), Дмитра ЗАЙЦЯ - ветерана праці, голову особистого селянського господарства (с.Шепіт Путильського району), Сергія ПАЗЮКА - голову особистого селянського господарства (с.Плоска Путильського району),
Олену ПОПЮК - голову особистого селянського господарства (с.Селятин Путильського району), Олену САЙНЮК - господиню особистого селянського господарства (с.Підзахаричі Путильського району).



25.05.2012 10:52

З нагоди Свята останнього дзвоника

З нагоди Свята останнього дзвоника
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на святі останнього дзвоника у навчально-виховному комплексі «Боянська гімназія», що на Новоселиччині. Керівник крайової представницької влади високо оцінив внесок педагогічного колективу та батьківського активу Боянської гімназії, територіальної громади села Бояни у справу навчання та виховання школярів і юнацтва. Він висловив впевненість у тому, що учні та випускники одного з кращих на теренах краю навчально-виховних закладів і надалі берегтимуть честь рідної гімназії. Михайло ГАЙНИЧЕРУ вручив Почесні грамоти Чернівецької обласної ради кращим педагогам навчально-виховного комплексу «Боянська гімназія».



23.05.2012 09:25

Відзнаки крайової представницької влади – трудівникам села

Відзнаки крайової представницької влади – трудівникам села
Розпорядженням голови Чернівецької обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ Почесними грамотами обласної ради за багаторічну плідну працю, високі досягнення у розвитку вівчарства відзначено голову особистого селянського господарства Георгія БИНДЮ (с. Чудей Сторожинецького району), голову фермерського господарства «Міоріца» Дмитра ДОСКАЛЮКА (с. Ропча Сторожинецького району) та голову фермерського господарства «Фермер Буковини» Василя ПЕНТЕЛЕЙЧУКА (с. Великий Кучурів).



16.05.2012 12:36

На урочистостях з нагоди Дня науки

На урочистостях з нагоди Дня науки
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди Дня науки, які відбулись на базі Інституту термоелектрики НАНУ та МОН України (директор – академік Національної Академії наук України Лук’ян АНАТИЧУК). Він привітав науковців Буковини з нагоди професійного свята від імені голови Чернівецької обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ та депутатського корпусу крайового парламенту, побажав їм міцного здоров’я, особистого щастя, земних гараздів та статків, Божого благословення, наснаги та успіхів у самовідданій праці на славу матері - Україні.
Валентин МАНІЛІЧ вручив Почесні грамоти обласної ради за значний особистий внесок у розвиток освіти і науки, сумлінну працю, високий професіоналізм, підготовку висококваліфікованих фахівців, активну громадянську позицію та з нагоди Дня науки групі кращих науковців області.



04.05.2012 13:53

На зустрічі з ветеранським активом Шевченківського району Чернівців

На зустрічі з ветеранським активом Шевченківського району Чернівців
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь і виступив на святковій зустрічі з ветеранським активом Шевченківського району м. Чернівці. Керівник обласної представницької влади високо оцінив особистий внесок присутніх на зустрічі ветеранів, їх бойових побратимів у спільній справі Великої Перемоги над фашизмом. Він наголосив, що День Перемоги – це величне свято, коли на теренах Чернівецької області вшановуються не тільки наші славні земляки ветерани, але й ті фронтовики-буковинці, чиї повоєнні життєві дороги пролягли до різних країн Європи та світу. Михайло ГАЙНИЧЕРУ підкреслив провідну роль ветеранського активу у справі патріотичного виховання молоді та юнацтва, у відновленні історичної правди про Велику Вітчизняну війну та творців Великої Перемоги.



04.05.2012 11:21

Відбувся автопробіг до Дня Перемоги

Відбувся автопробіг до Дня Перемоги
Сьогодні на Соборній площі Чернівців стартував автопробіг, присвячений 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років та 68-й річниці з дня створення обласної організації ДТСААФ України. Десятки автомобілів зі святковими гаслами проїдуть містами та селами області, щоб іще раз нагадати нашим краянам про подвиг учасників Великої Вітчизняної війни та сприяти патріотичному вихованню молоді. Учасників автопробігу привітав керуючий справами обласної ради Аркадій МОІСЕЙ, який зауважив, що лихоліття тієї страшної війни не оминуло жодної буковинської родини. Нащадки героїв повинні пам’ятати про подвиг своїх батьків та дідів, а цей святковий захід покликаний навернути молодь до вшанування кращих бойових традицій.
Учасники автопробігу з Соборної площі виїхали трьома маршрутами – через Герцу, Новоселицю та Хотин, через Сторожинець та Глибоку, автоекіпажі побувають також у Кіцмані та Заставні. Заїзди в рамках автопробігу відбудуться також Вижницькому, Сокирянському та Кельменецькому районах. У селах та районних центрах області на шляхах автопробігу передбачено проведення мітингів та покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua