Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи

Прес-центр

Новини - Святкові заходи

16.09.2013 11:55

Михайло Гайничеру побував на ІІ регіональному фестивалі «Заставнівська юшка»

Михайло Гайничеру побував на ІІ регіональному фестивалі «Заставнівська юшка»
Голова обласної ради Михайло Гайничеру побував на ІІ регіональному фестивалі «Заставнівська юшка», який відбувся на березі Панського ставу у Заставні. Він щиро привітав учасників та гостей свята, відзначив цікавий формат заходу та тематику фестивалю, присвяченого одному з основних промислів Заставнівщини – рибальству.



13.09.2013 16:27

На урочистостях з нагоди Дня рятівника

На урочистостях з нагоди Дня рятівника
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня рятівника. Він щиро привітав працівників рятувальних служб та зауважив, що їхня робота вимагає мужності, високих професійних навиків, співчуття до людей, які потрапили у надзвичайні ситуації, а буковинські рятівники з гідністю відповідають на всі виклики і виходять із найскладніших ситуацій.



13.09.2013 14:04

Валентин Маніліч привітав працівників лісу

Валентин Маніліч привітав працівників лісу
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників лісу. Вітаючи працівників лісової галузі, він зауважив, що до них на Буковині здавна особливе ставлення, адже вони повсякчас дбають про багатство і гордість нашого краю, якими є ліси, а лісова галузь сприяє поповненню бюджетів, забезпечує наших краян робочими місцями, саме ліси підвищують туристичну привабливість нашого краю.



13.09.2013 12:41

На урочистостях з нагоди дня фізкультури і спорту

На урочистостях з нагоди дня фізкультури і спорту
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Він щиро привітав учасників зборів та відзначив, що серед тих, ким по праву пишається Україна, є чимало буковинців і вони постійно поповнюють скарбницю найвищих нагород у різних видах спорту. Заступник голови також відзначив працю буковинських тренерів та ветеранів спорту, які передають молоді свій багатий досвід та знання, і без чиєї мудрості та майстерності нові досягнення були б неможливі.



10.09.2013 11:51

У Герці відзначили День румунської мови

У Герці відзначили День румунської мови
Заходи з нагоди традиційного національного свята румунської мови відбулися у райцентрі Герца. Біля пам’ятника класику румунської літератури, уродженцю міста Герца Г. Асакі, працівники центральної районної бібліотеки спільно з вчителями румунської мови, учнями Герцаївського районного ліцею та активними користувачами бібліотеки організували День румунської мови. Як повідомили у Герцаївській районній раді, у заході взяли участь та виступили зі словами вітань голова районної ради Іван Чорней та заступник голови районної державної адміністрації Василь Фолошня.



24.08.2013 12:01

У День Незалежності України (+ФОТОРЕПОРТАЖ)

У День Незалежності України (+ФОТОРЕПОРТАЖ)
Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистій церемонії покладання вінків та квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку на Центральній площі Чернівців з нагоди 22-ї річниці Незалежності України. Квіти до підніжжя монументу Великому Кобзареві поклали також перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій ГАЛИЦЬ, секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН, керівники силових структур та правоохоронних органів, делегації вищих навчальних закладів, представники громадськості області.



24.08.2013 10:32

З нагоди 22-ї річниці Незалежності України (+ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди 22-ї річниці Незалежності України (+ФОТОРЕПОРТАЖ)
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на урочистих зборах з нагоди 22-ї річниці Незалежності України, які відбулись в Літньому театрі Центрального парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка. В урочистостях взяли участь представники територіальних громад сіл, селищ та міст усіх районів Чернівецької області, міст Чернівці та Новодністровськ, керівники та учасники офіційних делегацій партнерських регіонів Румунії, Франції, Німеччини – учасників Дванадцятого міжнародного юнацького футбольного турніру та танцювального конкурсу в рамках проекту «Чотири регіони для Європи, керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники громадськості Буковини.



01.08.2013 16:06

У Герцаївському районі відбулись заходи з нагоди річниці Хрещення Русі

У Герцаївському районі відбулись заходи з нагоди річниці Хрещення Русі
У приміщенні Герцаївської центральної районної бібліотеки відбулася онлайн – конференція, присвячена 1025 – річчю Хрещення Русі на тему: «Хрещення Київської Русі - України - нова віра й світле християнське майбутнє». Як повідомили у Герцаївській районній раді, тут же були організовані книжково-ілюстративна виставка «Християнство: від історії до сучасності України» та виставка – інсталяція «Душі невичерпна краса». Учасників заходу привітали керівники районної державної адміністрації та районної ради.



12.07.2013 11:51

У суботу-неділю в Чернівцях – «Петрівський ярмарок»

У суботу-неділю в Чернівцях – «Петрівський ярмарок»
13-14 липня в Чернівцях пройде традиційний «Петрівський ярмарок». Урочисте відкриття міського свята відбудеться о 10.30 на Театральній площі обласного центру. Чернівчан та гостей міста привітають керівники міста та області, представники делегацій міст-побратимів з Польщі, Румунії та Росії, Генеральних консульств Румунії в Чернівцях та Російської федерації у Львові. У святкуванні візьмуть участь також представники дирекції Міжнародного фольклорного фестивалю «Буковинські зустрічі», інші офіційні особи та поважні гості.



27.06.2013 14:51

З нагоди Дня Конституції України

З нагоди Дня Конституції України
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь і виступив на урочистих зборах з нагоди Дня Конституції України, які відбулись в обласній філармонії. У своєму вітальному слові керівник крайової представницької влади наголосив, що «в конституційних положеннях, ухвалених 28 червня 1996 року, знайшли своє втілення і кращі традиції державного будівництва цивілізованих країн світу, і багатий історичний досвід українського народу». «Цілком природно, - зауважив Михайло ГАЙНИЧЕРУ, - що прийняття Основного Закону України 28 червня 1996 року знаменувало собою початок наступної доби українського державотворення. Цей юридично досконалий на той час документ став першоосновою для формування політичних, економічних, соціальних реалій України та духовних надбань українського народу, юридичним підгрунтям успішної інтеграції нашої країни до європейської та світової спільноти».



21.06.2013 15:10

На урочистостях з нагоди Дня державної служби

На урочистостях з нагоди Дня державної служби
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди Дня державної служби України. Він щиро привітав присутніх та зауважив, що на теренах Чернівецької області існують доброзичливі та конструктивні відносини між виконавчою та представницькою владою, які стосуються і повсякденних взаємин між державними службовцями та посадовими особами місцевого самоврядування. Це сприяє успішному виконанню спільних завдань щодо забезпечення потреб територіальних громад області та функцій, передбачених чинним законодавством.



07.06.2013 16:48

На урочистостях з нагоди Дня журналіста

На урочистостях з нагоди Дня журналіста
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня журналіста. Він щиро привітав представників засобів масової інформації області з професійним святом, відзначив високий фаховий рівень буковинських журналістів і побажав їм творчого натхнення, успіхів та нових досягнень. Михайло Гайничеру вручив Почесні грамоти обласної ради представникам ЗМІ краю. Журналістів цього дня привітали також перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць та голова Чернівецької обласної організації Національної спілки журналістів України Юрій Терон.



30.05.2013 11:45

У неділю в Красноїльську відбудеться свято виходу на полонину

У неділю в Красноїльську відбудеться свято виходу на полонину
2 червня 2013 року об 11 годині в селищі міського типу Красноїльськ Сторожинецького району відбудеться районний фестиваль «Красноїльська полонина – 2013».
Як повідомили у Сторожинецькій районній раді, у програмі фестивалю - концертна програма за участю фіналістів шоу «Україна має талант» гурту «Наталя Фаліон і лісапетний батальйон» та фольклорних колективів району; виставка-продаж робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва; дегустація-продаж продукції вівчарства та страв національної кухні; виставка-продаж кулінарних виробів;



27.05.2013 17:05

У Чернівецькому прикордонному загоні відзначили професійне свято

У Чернівецькому прикордонному загоні відзначили професійне свято
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня прикордонника, які відбулись у Чернівецькому прикордонному загоні. Він щиро привітав захисників державного кордону з їх професійним святом, відзначив роль прикордонної служби у реалізації зовнішньополітичної та зовнішньоекономічної політики України, у налагодженні дружніх зв’язків та співпраці з сусідніми державами. Михайло Гайничеру зауважив, що прикордонники першими зустрічають іноземних громадян – гостей нашої держави, тим самим впливаючи на імідж країни та висловив переконання, що Чернівецький прикордонний загін і цю задачу виконує з честю.



18.05.2013 09:44

Глибоччина відзначила День Європи

Глибоччина відзначила День Європи
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Європи, які відбулись у Глибоцькому районі. Розпочалися святкові заходи з проведення засідання «круглого столу» на тему «Дні Європи в Україні», під час якого були обговорені питання транскордонного співробітництва України та Румунії, реалізації політики європейської інтеграції та транскордонних проектів. Було також підписано угоду між українською та румунською сторонами про продовження транскордонної співпраці. Згодом на Центральному майдані селища Глибока було проведено святкову концертну програму «Європа – наш спільний дім» за участю танцювальних, вокальних та хореографічних колективів району.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua