Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи

Прес-центр

Новини - Святкові заходи

15.02.2012 13:37

На урочистостях з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

На урочистостях з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав
З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 23-ї річниці виведення військ з Афганістану керуючий справами обласної ради Аркадій МОІСЕЙ взяв участь у мітингу та покладанні вінків і квітів до пам’ятника загиблим в Афганістані буковинцям. Віддати данину пам’яті загиблим, пригадати ті буремні роки та бойових побратимів прийшли учасники військових конфліктів на території інших держав, представники громадськості міста та області. Присутніх привітали голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН, голова обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Станіслав КОЗАК.



06.01.2012 12:01

На щастя, на здоров'я, на щедрий Новий рік!

На щастя, на здоров
У дні новорічно-різдвяних свят буковинці традиційно вітають своїх земляків та численних гостей Чернівецької області колядками та щедрівками. Традиційно жадані гості завітали й до Чернівецької обласної ради. Керівництво крайового парламенту та співробітники його виконавчого апарату радо приймали гурти колядників з Чернівецької обласної філармонії, аматорський фольклорно-етнографічний гурт «Южинецькі молодички», дитячий зразковий колектив «Калинове намисто», гурт колядників з Глибоцького районного Будинку культури. Професійні митці та аматори самодіяльної творчості побажали посадовим особам місцевого самоврядування та державним службовцям щасливих свят та всіляких гараздів, міцного здоров’я, щастя та втілення заповітних мрій і сподівань.



05.01.2012 16:41

Святкове дійство у Вашківцях набуло статусу обласного фестивалю

Святкове дійство у Вашківцях набуло статусу обласного фестивалю
Чернівецька обласна рада спільно з Вашковецькою міською радою Вижницького району та громадською організацією творчим об’єднанням «Маланка» стали засновниками обласного фестивалю народної творчості «Вашківецька Маланка». Метою фестивалю є відродження та збереження новорічно-різдвяних обрядів, зимового фольклору регіону, виявлення спільних джерел виникнення, розвитку, сприяння їх популяризації через ознайомлення з творчими колективами та їх репертуаром. Відповідне рішення «Про заснування щорічного обласного фестивалю народної творчості «Вашківецька Маланка» прийнято 8-ю сесією Чернівецької обласної ради шостого скликання. Проходитиме фестиваль щороку 14 січня біля Вашківецького міського будинку народної творчості та дозвілля Вижницького району.



21.12.2011 15:28

На урочистостях з нагоди Дня міліції

На урочистостях з нагоди Дня міліції
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистостях з нагоди 20-річчя міліції України. Вітаючи присутніх, він висловив впевненість у тому, що міліція Чернівецької області і надалі зберігатиме провідні позиції в державі не тільки за показниками своєї діяльності, але і за рівнем довіри та поваги з боку пересічних мешканців Буковинського краю. «Вірю, що співробітники органів внутрішніх справ Буковини і надалі з честю будуть виконувати покладені на них нелегкі обов’язки щодо забезпечення верховенства права, букви та духу конституційної законності на теренах нашого краю, постійно працюватимуть над підвищенням свого фахового рівня, дбатимуть про безпеку життя та здоров’я законослухняних жителів нашого краю», - зазначив Валентин МАНІЛІЧ.



20.12.2011 12:12

На день Святого Миколая Оршівський дитячий будинок приймав гостей з Чернівців та Кіцманя

На день Святого Миколая Оршівський дитячий будинок приймав гостей з Чернівців та Кіцманя
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ з нагоди дня Святого Миколая відвідав Оршівський дитячий будинок на Кіцманщині, що став домівкою для 40 дітей від 4 до 15 років, які залишились без батьківського тепла та турботи. Валентин МАНІЛІЧ щиро привітав вихованців дитячого закладу та вручив їм солодощі від Святого Миколая.



16.12.2011 12:35

Відбулось офіційне вручення сертифікату ЮНЕСКО

Відбулось офіційне вручення сертифікату ЮНЕСКО
У Мармуровій залі Чернівецького національного університету відбулось урочисте вручення сертифікату ЮНЕСКО про включення Резиденції митрополитів Буковини і Далмації нині - Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича) до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Зі знаменною подією присутніх привітав заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ. «Ця подія накладає на нас почуття особливої відповідальності за подальшу долю світової скарбниці науки та культури України», - зазначив керівник крайового парламенту, - «представницька влада Буковинського краю бере на себе зобов’язання всебічно сприяти дотриманню вимог, яким повинна відповідати перлина світової культурної спадщини». Валентин МАНІЛІЧ наголосив, що високий статус такої впливової міжнародної організації, якою є ЮНЕСКО, сприятиме покращенню туристичної привабливості Буковинського краю, здавна відомого своїми численними культурними, історичними, археологічними та природними пам’ятками.



15.12.2011 14:28

Відбулись урочисті збори з нагоди Дня працівника державної виконавчої служби

Відбулись урочисті збори з нагоди Дня працівника державної виконавчої служби
Учасників урочистостей від імені представницької влади краю привітав керуючий справами обласної ради Аркадій МОІСЕЙ. «Своєчасне, повне та беззастережне виконання судових рішень і правових приписів є нелегким завданням, виконання якого щодня вимагає від вас та ваших колег високого професіоналізму, напрацьованих вмінь та навичок, високих морально-психологічних якостей», - зазначив він. Посадовець побажав присутнім міцного здоров’я, життєвих гараздів, успіхів у праці та кар’єрі. Аркадій МОІСЕЙ вручив Почесні грамоти обласної ради групі кращих співробітників державної виконавчої служби області.



13.12.2011 09:07

З нагоди 65-ліття обласного госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни

З нагоди 65-ліття обласного госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни
12 грудня заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь та виступив на зустрічі керівництва області з персоналом та пацієнтами обласного госпіталю для ветеранів Великої Вітчизняної війни з нагоди 65-ї річниці від дня заснування цього лікувального закладу. У своєму виступі керівник крайової представницької влади наголосив на значущості ролі ветеранського загалу у громадсько-політичному та культурному житті буковинської громади. «Я добре розумію, - зауважив Валентин МАНІЛІЧ, - що нам вдалося далеко не все зробити для покращання рівня життя та добробуту ветеранів, інвалідів війни, учасників бойових дій, солдатських вдів та сімей загиблих воїнів. Насамперед, це стосується забезпечення належного рівня медичного обслуговування та санаторного лікування пільговиків, протезування, лікування та реабілітації інвалідів, надання адресної матеріальної допомоги тим, хто її найбільш потребує».



01.12.2011 15:12

На урочистостях з нагоди Дня працівників прокуратури

На урочистостях з нагоди Дня працівників прокуратури
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистих зборах з нагоди Дня працівників прокуратури. Він тепло і сердечно привітав працівників та ветеранів прокурорської служби з нагоди професійного свята та відзначив результативну співпрацю з органами місцевого самоврядування області щодо розгляду запитів, скарг та звернень громадян, захисту законних прав та інтересів фізичних та юридичних осіб, а також територіальних громад області. Валентин МАНІЛІЧ вручив Почесні грамоти обласної ради за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, досягнення позитивних результатів у роботі, особистий внесок у справу зміцнення законності та правопорядку та з нагоди святкування 20-ї річниці Дня працівників прокуратури України



17.11.2011 09:18

На урочистостях з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

На урочистостях з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. «Працівники радіо та телебачення Чернівецької області творчо і самовіддано виконують покладені на них нелегкі обов’язки, сміливо впроваджують новітні технології та задуми, гостро відчувають та оперативно відгукуються на зростаючі інформаційні потреби і запити буковинців та гостей нашого краю», - зазначив заступник голови обласної ради. Він висловив щиру вдячність та повагу за невтомну працю, невичерпне творче натхнення, високу фахову майстерність та незрадливу любов до раз і назавжди обраної справи.



16.11.2011 12:45

На урочистих зборах з нагоди Дня працівників сільського господарства

На урочистих зборах з нагоди Дня працівників сільського господарства
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства. «Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік, який приніс вагомі результати у вигляді давно небаченого на Буковині врожаю зернових та відродження кількох традиційно потужних галузей агропромислового виробництва», - зауважив Валентин МАНІЛІЧ, звертаючись до присутніх. Він наголосив також, що буковинська влада та громада високо цінують самовіддану працю трудівників полів і ферм, які несуть на своїх плечах основний тягар продовольчого забезпечення сіл, селищ та міст нашого краю.



10.11.2011 16:08

Чернівецькому державному телебаченню – 50

Чернівецькому державному телебаченню – 50
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистостях з нагоди 50-річчя Чернівецького обласного державного телебачення. «З приємністю відзначаю, що канал телекомпанії «Буковина» - один з найулюбленіших для наших краян. І справа не лише в оперативності та змістовності місцевих новин, але й в якості телевізійної картинки, у високому професіоналізмі та непідробному таланті усіх причетних до створення телевізійного продукту», - наголосив заступник голови обласної ради, вітаючи присутніх. Валентин МАНІЛІЧ вручив Почесні грамоти обласної ради групі працівників Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії.Серед нагороджених - директор творчого об’єднання інформаційно-аналітичних програм телебачення та Інтернет-мовлення Лілія ДУТКА, в.о. заступника Генерального директора з технічних питань Михайло ДАСКАЛЄСКУ, завідувач відділу художнього оформлення програм Любов ЯЦЕНКО та інші телевізійники, які отримали відзнаку обласної ради за багаторічну сумлінну працю та професійну майстерність.



11.10.2011 11:47

На урочистостях з нагоди Дня міста Чернівці

На урочистостях з нагоди Дня міста Чернівці
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди 603-ї річниці Чернівців.
«Усі ми стали свідками справжнього відродження кращих культурних традицій нашої малої батьківщини, започаткованих видатними чернівчанами, чиї імена навіки увійшли до скарбниці української, румунської, єврейської, німецької, європейської та світової культури», - зазначив Валентин Маніліч, звертаючись до чернівчан та гостей міста, - «неповторна аура нетлінних постатей минулих століть у гармонійному поєднанні з життєдайним сяйвом життя та творчості наших славних сучасників створюють неповторне відчуття безпосередньої причетності до минувшини, сьогодення та майбуття цього самобутнього міста, що розташоване у самісінькому центрі Європи».
Заступник голови обласної ради щиро привітав присутніх з днем народження рідного міста та побажав добра, здоров’я, щастя і добробуту.
З привітаннями з нагоди Дня міста до присутніх звернулися голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ та секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН. Очільники області та міста вручили групі чернівчан високі президентські нагороди, відзнаки обласної та міської влади.



07.10.2011 16:00

На відкритті пам’ятного знаку

На відкритті пам’ятного знаку
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь у відкритті пам’ятного знаку з нагоди 200-річчя від дня заснування Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету.
«Я радий з того, що від сьогодні перелік пам’ятних місць Чернівців поповниться ще одною пам’яткою – на честь 200-річчя одного з найстарших, а значить найповажніших медичних навчальних закладів України», - наголосив Валентин МАНІЛІЧ. Заступник голови обласної ради відзначив спадкоємність добрих традицій навчального закладу та визначний внесок його випускників у медичне забезпечення життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ, міст нашої області, а також вручив Почесну грамоту обласної ради скульптору, графіку Петру ЛЕМСЬКОМУ за розробку та встановлення пам'ятного знака, присвяченого 200-літньому ювілею навчального закладу.
В урочистостях взяли участь депутати Чернівецької обласної ради
Георгій ГАЛИЦЬ -перший заступник голови обласної державної адміністрації, Ігор ШКРОБАНЕЦЬ - начальних Головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації, а також ректор Буковинського державного медичного університету Тарас БОЙЧУК.



30.09.2011 15:30

З нагоди дня працівників освіти

З нагоди дня працівників освіти
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистих зборах з нагоди Дня працівників освіти. «Це свято завжди було, є і буде одним з найулюбленіших в нашій культурі та побуті. Адже всі ми родом з дитинства, з дзвінкої незабутньої юності, де світла постать вчителя, наставника, педагога за правом посідає одне з чільних місць», - зауважив Валентин Маніліч, звертаючись до присутніх у залі освітян.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua