Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи

Прес-центр

Новини - Святкові заходи

16.05.2013 12:35

Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди Дня науки

Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди Дня науки
Заступник голови обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистостях з нагоди Дня науки, які відбулись в Буковинському державному медичному університеті. Він щиро привітав науковців з професійним святом та зазначив, що Буковинський край історично є одним з визнаних центрів наукової та освітянської думки в Україні. Нині понад двадцять науково-дослідних установ та авторитетних вищих навчальних закладів області об’єднують кращий інтелектуальний потенціал краю. Валентин Маніліч відзначив високий авторитет буковинських вчених в нашій державі та за її межами, їх визначний внесок у розвиток української науки. Заступник голови обласної ради вручив Почесні грамоти обласної ради викладачам та науковим співробітникам буковинських вузів. В урочистостях взяли участь також заступник голови обласної державної адміністрації Кирило Крищенко, ректори та науковці буковинських вишів.



08.05.2013 10:38

Новоселиця відзначила 557-му річницю

Новоселиця відзначила 557-му річницю
6 травня Новоселиця святкувала свій день народження, який цього року співпав із Великоднем. Урочисту церемонію подвійного свята відкрили голова районної ради Деомид Шова, голова районної державної адміністрації Георгій Нікітович та міський голова Марія Нікорич. Також новосельчан привітали настоятель Свято-Георгіївської церкви, протиерей Петро Горбуль, почесні громадяни міста, гості та представники громадськості. Найкращі працівники трудових колективів нагороджені грамотами та подарунками. В рамках заходу покладено квіти до пам’ятника Тараса Шевченко.



24.01.2013 12:04

З нагоди 20-ї річниці від дня утворення служби державного фінансового контролю незалежної України

З нагоди 20-ї річниці від дня утворення служби державного фінансового контролю незалежної України
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Кирилло КРИЩЕНКО взяли участь в урочистостях з нагоди 20-річчя Державної фінансової інспекції України. Керівник крайової представницької влади у своєму вітальному слові високо оцінив внесок ветеранів та співробітників органів фінансового контролю Чернівецької області у справу забезпечення належного виконання Державного, обласного та місцевих бюджетів, зміцнення фінансово-бюджетної дисципліни, підвищення особистої відповідальності посадових осіб за стан цільового використання бюджетних коштів. Михайло ГАЙНИЧЕРУ наголосив на важливості методичної та практичної допомоги, яку надають органи фінансового контролю органам державного управління та місцевого самоврядування з метою прийняття оптимальних управлінських рішень у бюджетно-фінансовій сфері.



23.01.2013 08:55

З нагоди величного державного свята

З нагоди величного державного свята
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи України, які відбулись 22 січня 2013 року в місті Києві. Вітаючи учасників урочистих зборів, усіх громадян України з величним святом, керманич нашої держави Віктор Федорович ЯНУКОВИЧ зокрема сказав: «Соборність і свобода були і залишаються наріжними каменями нашої національної ідеї. Це важливі складові становлення сучасної України. Соборність і свобода - це цінності, які впроваджує в життя наш народ протягом усієї своєї історії», - зауважив Глава держави під час виступу на урочистостях з нагоди Дня Соборності та Свободи України. «Це надійний фундамент, на якому будуються міць і велич українського суспільства. І ми гідно приймаємо виклики сучасної складної епохи. Тому що це - наша спільна відповідальність перед нащадками за збереження і зміцнення вільної та єдиної України», - наголосив Президент України.



18.12.2012 15:26

З нагоди Дня міліції

З нагоди Дня міліції
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ, голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН взяли участь та виступили на урочистостях з нагоди Дня міліції. Керівник крайової представницької влади наголосив на значущості професійного свята правоохоронців, широке відзначення якого слугує наочним проявом визнання, поваги і шани до складної, відповідальної та небезпечної міліцейської служби з боку держави та суспільства, місцевої влади та громади.



06.12.2012 16:53

На урочистостях з нагоди Дня Збройних сил України

На урочистостях з нагоди Дня Збройних сил України
Керуючий справами обласної ради Микола Борець взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Збройних сил України. Він щиро привітав військовослужбовців Буковини та зазначив, що вони є взірцем військового вишколу, особистої дисципліни, відданості присязі та професіоналізму. «Органи представницької влади Буковини мають у вашій особі однодумців, друзів та помічників у всіх суспільно-корисних справах та громадських починаннях, - звернувся керуючий справами обласної ради до учасників урочистого заходу. - Ваш вагомий внесок у соціально-економічний, гуманітарний та культурний розвиток Буковинського краю традиційно здобуває високу оцінку з боку влади та громади Чернівецької області».



19.11.2012 10:20

З нагоди Дня працівників сільського господарства

З нагоди Дня працівників сільського господарства
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства. «Для нашого аграрного краю День працівників сільського господарства – це насправді загальнонародне свято, адже немає в нас жодної людини, жодної родини, життя яких не було б нерозривно пов’язане з селом», - наголосив Михайло ГАЙНИЧЕРУ. Він відзначив, що буковинські аграрії, які усіма силами прагнуть відродити колишню славу своїх попередників, незважаючи на кризові явища та інші негаразди, з року в рік радують стабільними врожаями, новітніми технологіями вирощування, збирання, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. «Крайова влада з готовністю підтримує будь-які проекти та ініціативи, які покликані прискорити рух соціально-економічних перетворень на селі, - зазначив керівник крайового парламенту. - Умови праці та її оплати, побуту і дозвілля трудівників села мають відповідати вимогам сучасності, тож спільними зусиллями маємо зробити все для того, щоби праця хлібороба, тваринника, механізатора була престижною, належно поцінованою суспільством та добре оплачуваною». В урочистих зборах також взяли участь голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ та секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН.



15.11.2012 15:59

До Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку

До Дня працівників радіо, телебачення та зв
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій ГАЛИЦЬ взяли участь та виступили на урочистостях з нагоди Дня працівників радіо,телебачення та зв’язку. Очільник крайової представницької влади у своєму вітальному слові наголосив, що електронним мас-медіа належить чільне місце у забезпеченні інформаційних потреб та запитів громадян. «Особливо важливою є роль електронних ЗМІ у висвітленні діяльності органів державної влади, місцевого самоврядування, забезпеченні відкритого та прозорого діалогу між владою та громадою», - зауважив Михайло ГАЙНИЧЕРУ.



02.11.2012 15:40

З нагоди 94-ї річниці Буковинського віча

З нагоди 94-ї річниці Буковинського віча
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь та виступив на урочистих зборах з нагоди 94-ї річниці Буковинського віча, що відбулися в обласній філармонії. «Нині ми вшановуємо цей незабутній факт в історії нашого краю, досліджуємо його уроки та примножуємо демократичні здобутки», – зазначив у своєму виступі Михайло ГАЙНИЧЕРУ. «Як і дев’яносто чотири роки тому, ми знову повертаємось обличчям до європейської громади, нагадуючи їй про спільність історії, неподільність наших культурних та духовних цінностей, – зауважив керівник обласної представницької влади. «Сьогодні нам, як ніколи, потрібно єднатися для спільної праці на благо нашого краю, в ім’я щастя та добробуту усіх і кожного з нас, задля кращої долі для наших дітей, онуків та правнуків», – наголосив голова обласної ради.



28.09.2012 14:39

На урочистостях з нагоди 68-ї річниці визволення Чернівецької області

На урочистостях з нагоди 68-ї річниці визволення Чернівецької області
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди 68-ї річниці визволення області від фашистських загарбників та Дня ветерана. Він тепло і сердечно привітав ветеранів, які цього дня у залі обласної філармонії представляли ветеранський загал Чернівецької області. Михайло Гайничеру відзначив їх внесок не лише у визволення Чернівецької області, а й здобуття Великої Перемоги, у повоєнну відбудову країни, відновлення та розвиток усіх сфер та галузей народного господарства, щиро подякував за участь у вихованні молодого покоління. Голова обласної ради запевнив, що органи місцевого самоврядування всіх рівнів, депутатський склад області завжди готові підтримати ветеранів та людей похилого віку, надати будь-яку необхідну допомогу. Керівник крайового парламенту вручив Почесні грамоти обласної ради представникам всіх районів області - ветеранам війни і праці, учасникам та дітям війни - за самовіддану працю, мужність і героїзм, активний внесок у розвиток і зміцнення ветеранського руху на Буковині, патріотичне виховання молодого покоління, участь в громадському житті.



27.09.2012 15:01

На урочистостях з нагоди Всесвітнього дня туризму

На урочистостях з нагоди Всесвітнього дня туризму
Керуючий справами обласної ради Микола Борець взяв участь в урочистостях з нагоди Всесвітнього дня туризму, які відбулись на площі Філармонії в Чернівцях. Він щиро привітав працівників туристичної галузі області, всіх тих, хто працює задля підвищення туристичної привабливості нашого краю. Керуючий справами обласної ради зазначив, що сприятливі природно-кліматичні умови, вигідне прикордонне розташування, багата соціально-культурна та історико-архітектурна спадщина роблять Буковину привабливою для гостей, а наші земляки докладають всіх зусиль для забезпечення комфортного відпочинку на буковинській землі. Микола Борець побажав присутнім нових здобутків у непростій, але такій цікавій та важливій праці та вручив Почесні грамоти обласної ради представникам сфери туризму.



17.09.2012 15:56

Працівники лісу відзначили своє професійне свято

Працівники лісу відзначили своє професійне свято
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників лісу, які відбулись у селищі Берегомет на Вижниччині. Він щиро привітав працівників лісової галузі, якій нині належить одна з провідних ролей в економіці Чернівецької області, та відзначив вагомий внесок лісівників Вижницького району у її подальший розвиток. Голова обласної ради також відзначив діяльність приватних підприємців, які займаються деревообробкою та виробництвом меблів, що можуть гідно конкурувати з продукцією великих меблевих комбінатів. Михайло Гайничеру побажав учасникам свята всіляких життєвих гараздів та вручив Почесні грамоти обласної ради окремим керівникам лісових господарств району, директору національно-природного парку «Вижницький» та приватним підприємцям Вижниччини за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок у розвиток лісового господарства. У святковому зібранні взяли участь також заступник голови обласної державної адміністрації Василь Бурлака, голова Вижницької районної держадміністрації Василь Ткачук, заступник голови райради Микола Гайдук та інші поважні гості.



07.09.2012 16:53

Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

Голова обласної ради Михайло  Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України
Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України, які відбулись в залі засідань ПАТ «Чернівцігаз». Він щиро привітав присутніх та зазначив, що від злагодженої та відповідальної роботи працівників газової служби залежить не лише забезпечення комфорту в оселях буковинців та їх побутових потреб, а й вирішення важливого завдання на державному рівні – забезпечення соціальної стабільності в суспільстві. Голова обласної ради висловив впевненість, що працівники газових служб області зроблять все належне для подальшої газифікації населених пунктів області, безперебійного постачання споживачів, підтримання в належному стані газових мереж. Виконанню поставлених перед газовиками області завдань значною мірою сприяє Угода про співробітництво між Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, Чернівецькою обласною державною адміністрацією та Чернівецькою обласною радою для розвитку паливно-енергетичного комплексу та соціальної інфраструктури населених пунктів Чернівецької області. З часу її підписання у березні минулого року область отримала значно більше інвестицій, ніж у попередні роки. Голова обласної ради висловив вдячність керівництву ПАТ «Чернівцігаз» за готовність до співпраці та вручив Почесну грамоту обласної ради голові правління ПАТ "Чернівцігаз" Геннадію Федоряку, начальнику АТП "Чернівцігаз" Віталію Дубініну та головному інженеру Товариства Василю Гончару.



03.09.2012 12:46

На 1 вересня Михайло ГАЙНИЧЕРУ завітав у рідну школу

На 1 вересня Михайло ГАЙНИЧЕРУ завітав у рідну школу
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Волока Глибоцького району, де навчається близько чотирьохсот учнів, а цьогоріч за парти сядуть шістнадцять першокласників.
Голова обласної ради щиро привітав учнів та вчителів школи, випускником якої є сам, побажав успішного навчання, приємних вражень та нових здобутків. Михайло ГАЙНИЧЕРУ передав колективу школи новий комп’ютер та інвентар для уроків фізкультури, а також вручив Почесну грамоту обласної ради заступнику директора Івану БОЖЕСКУ. Такими ж грамотами були відзначені вчителі школи Ганна ДИМАШОК та Ілля ОНОФРЕЙЧУК.



03.09.2012 12:46

На урочистостях з нагоди Дня знань

На урочистостях з нагоди Дня знань
Заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ взяв участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року у загальноосвітній школі села Великий Кучурів Сторожинецького району. «Цей день завжди особливо урочистий, хвилюючий і незабутній для всієї громади, адже святковий піднесений настрій школярів сьогодні передався нам усім», - зауважив Валентин Маніліч, вітаючи присутніх на святі. Він побажав учням цікавого та насиченого шкільного життя, а вчителям – витримки, творчої наснаги та успіхів в усіх добрих справах та починаннях на благо своїх учнів.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua