Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Святкові заходи >  До Дня незалежності України

Прес-центр

Новини

23.08.2010 14:42

До Дня незалежності України |  Святкові заходи

Тема новини: Назва теми

В роботі урочистих зборів з нагоди 19-ї річниці державної незалежності України взяв участь і виступив заступник голови Чернівецької обласної ради Тодор ГУЦУЛЯК. «Незалежність стала найвелич­нішим надбанням довгого і тернистого шляху, який пройшов наш народ до самоутвердження, до здобуття свого права на свободу. Вона визначила майбутнє України як держави і українців як європейсь­кої нації, відкрила широкі можливості для духовного розвою, економічного зростання та зміцнення добробуту кожного громадянина, кожної української родини», - зазначив Тодор ГУЦУЛЯК у вітальному слові.

«Глобальні зміни, які відбулися в житті держави та суспільства у перші роки незалежності України, були насправді безпрецедентними у світовій практиці державотворення за своєю масштабністю та глибиною. Той незаперечний факт, що тогочасні революційні перетворення відбулися на українській землі мирно, без відкритого протистояння та масових громадянських конфліктів, робить честь нашому народові і визначає чіткий вектор його вільного та цивілізованого розвитку», - наголосив промовець.

Заступник голови обласної ради привітав учасників урочистого зібрання, усіх жителів Чернівецької області з величним святом Незалежності України та вручив почесні грамоти крайового парламенту групі буковинців – ветеранам праці та органів місцевого самоврядування та передовикам виробництва.

Тодор ГУЦУЛЯК також вручив посвідчення, нагрудний знак та диплом «Почесний громадянин Буковини» голові постійної комісії обласної ради з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, голові депутатської фракції Партії регіонів, голові правління ВАТ «Чернівецький цегельний завод №3 Василю Ананійовичу ВАТАМАНЮКУ.

 

Довідка:

Відзнаку Чернівецької обласної ради – звання «Почесний громадянин Буковини» встановлено рішенням 24-ї сесії Чернівецької обласної ради п’ятого скликання в листопаді 2008 року. Рішенням 36-ї сесії обласної ради від 9 лютого 2010 року це почесне звання за вагомий особистий внесок у суспільно-політичне життя, соціально-економічний, гуманітарний та культурний розвиток Чернівецької області, особливі заслуги у справі збереження та примноження кращих традицій і здобутків місцевого самоврядування Буковинського краю присвоєне голові Чернівецької обласної ради Івану ШИЛЕПНИЦЬКОМУ.

           За вагомий особистий внесок у суспільно-політичне життя, соціально-економічний розвиток Чернівецької області, плідну доброчинну діяльність, впровадження новацій у сфері управління об’єктами спільної власності територіальних громад, високі здобутки у справі розвитку фізичної культури та спорту на теренах Буковинського краю звання «Почесний громадянин Буковини» присвоєне депутату обласної ради Василю ВАТАМАНЮКУ.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua