Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

31.10.2021 10:11

З Днем автомобіліста!

З Днем автомобіліста!
Сьогодні святкують своє професійне свято водії, працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Сучасна економіка і промисловість Буковини успішна в тому числі і завдяки якісному функціонуванню дорожньо-транспортного господарства, а важливі проєкти дорожньої галузі завжди перебувають у центрі уваги керівництва Чернівецької обласної ради.

Ми щиро вітаємо усіх причетних зі святом та бажаємо ідеальних маршрутів, терпіння, дотримання правил дорожнього руху та добропорядних стражів закону.



29.10.2021 16:43

Вечір-академія з нагоди 30-річчя заснування науково-освітнього Всеукраїнського часопису «Буковинський журнал»

Вечір-академія з нагоди 30-річчя заснування науково-освітнього Всеукраїнського часопису «Буковинський журнал»
Участь в урочистому заході взяв заступник голови обласної ради Михайло Павлюк. Посадовець відзначив вагомий внесок часопису у формування національних поглядів, наукової та творчої обізнаності, а також розвиток освіти та науки серед українців.

Михайло Павлюк урочисто привітав усіх поважних дописувачів, які у різні часи долучилися до створення журналу та від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради нагородив ряд членів редколегії та представників наукової спільноти почесними нагородами.

«Сьогодні наш журнал - можливість прочитати про українську історію, культуру та традиції, підтримати видатних творців української незалежності, а разом з тим і української державності. Така праця повинна продовжуватись, тому журнал має бути спільним напрацюванням потрібних і дуже значимих для нас, українців, питань», — зауважив Михайло Павлюк.

Чернівецька обласна рада закликає буковинців читати, передплачувати та популяризувати «Буковинський журнал», підтримуючи таким чином поважну творчу спільноту нашого краю та її здобутки.



26.10.2021 14:53

Апеляційний суд Амстердама, після 7 років розгляду справи, ухвалив рішення передати Україні «скіфське золото» з окупованих кримських музеїв.

Апеляційний суд Амстердама, після 7 років розгляду справи, ухвалив рішення передати Україні «скіфське золото» з окупованих кримських музеїв.
Вітаємо українців із справедливим рішенням!

«Ми завжди повертаємо своє. Спочатку повернемо «скіфське золото», а потім і Крим». Саме так на це відреагував Президент України Володимир Зеленський.

У лютому 2014 року колекцію «скіфського золота» вивезли для участі у виставці «Крим: золото і таємниці Чорного моря», яка проходила в Музеї Пірсона, що в Амстердамі. Колекція нараховує 565 предметів з музейного фонду України. Серед експонатів виставки є артефакти зі скіфського золота, коштовне каміння, мечі стародавніх греків і скіфів, а також церемоніальний шолом.



25.10.2021 11:25

25 жовтня в Україні відзначають День військового капелана

25 жовтня в Україні відзначають День військового капелана
Капелан для бійця на передовій є порадником і цілителем душевних ран. Його Служіння у війську є відповідальною і непростою місією.

З початком російсько-української війни на сході нашої країни військове капеланство набуло особливо важливої ролі. Відтоді сотні священнослужителів відправились на передову, щоб своїм праведним словом підтримувати дух військових і молитися за перемогу та мир на нашій землі.

Сьогодні Чернівецька обласна рада вітає всіх причетних і висловлює слова вдячності за ваш шляхетний труд.



14.10.2021 08:09

Сьогодні український народ відзначає свято українського війська, яке благословенне Покровом Пресвятої Богородиці

Сьогодні український народ відзначає свято українського війська, яке благословенне Покровом Пресвятої Богородиці
Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі духу та безмежній вірі у перемогу.

У цей світлий день голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко, депутатський коропус бажають всім міцного здоров’я, миру та щастя. Віримо, перемога буде за нами!

З Днем захисників та захисниць України та Днем Українського козацтва! Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!



11.10.2021 15:01

Олексій Бойко вручив Почесну відзнаку «400 років Хотинській битві» керівниками колишнього Хотинського району області

Олексій Бойко вручив Почесну відзнаку «400 років Хотинській битві» керівниками колишнього Хотинського району області
Почесною відзнакою Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної ради «400 років Хотинській битві» нагородив сьогодні голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко осіб, які в різні часи були керівниками колишнього Хотинського району області.

З метою відзначення за багаторічну працю, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у збереження національної пам’яті, соціально-економічний та культурний розвиток краю та з нагоди відзначення 400-річчя Хотинської битви колишні посадовці отримати медалі.



11.10.2021 12:52

Олексій Бойко привітав юристів з нагоди професійного свята

Олексій Бойко привітав юристів з нагоди професійного свята
Сьогодні, 11 жовтня, голова обласної ради привітав працівників Ради адвокатів Чернівецької області з нагоди Дня юриста, який відзначали напередодні, та нагородив почесними грамотами обласної ради адвокатів Наталію Волкову, Юлію Жар та голову Ради адвокатів Аллу Єзерську.

Також Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною" Олексій Бойко нагородив Івана СОРОХАНА, керівника апарату Чернівецького апеляційного суду.

Ще раз вітаємо працівників юридичної галузі з професійним святом!



08.10.2021 13:09

Урочистості з нагоди Дня юриста

Урочистості з нагоди Дня юриста
Сьогодні в стінах будинку з левами з нагоди професійного свята вітали юристів, які працюють у різних структурних підрозділах юстиції.

Микола Борець, керуючий справами обласної ради, від імені голови та депутатського корпусу крайового парламенту вручив представникам юридичної спільноти Почесні подяки за вагомий внесок у життєдіяльність і розвиток краю.

Від усієї представницької влади області Микола Борець побажав працівникам юридичної галузі плідної роботи на користь держави та краю, успіхів на трудовій ниві та гідної оплати праці.



08.10.2021 09:07

З Днем юриста!

З Днем юриста!
8 жовтня всі судді, адвокати, нотаріуси та прокурори України відзначають своє професійне свято - День юриста.

Юристи! Ваш вплив на всі політичні та соціально-економічні процеси в нашій державі важко переоцінити. Ви стоїте на захисті прав і свобод українців, а ваша професія – це шлях справедливості, відповідальності, відданості та цілеспрямованості.

Чернівецька обласна рада щиро вітає усіх причетних та бажає професійних успіхів, нових досягнень, зважених рішень та витримки у складних ситуаціях. Бажаємо процвітання юридичної освіти та науки в нашій державі!



05.10.2021 14:23

Буковинські школярі перемогли на всеукраїнських змаганнях

Буковинські школярі перемогли на всеукраїнських змаганнях

Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт» відбувся у селі Гуті на Прикарпатті.

Протягом трьох днів за першість змагалися учні з 14 областей України. Вони демонстрували знання різних дисциплін, займались руховими активностями та знайомилися з географічно-історичними особливостями Прикарпаття.

Буковинські школярі здобули золото за результатами цих змагань. Чернівецьку область представляла команда учнів із Сокирянської гімназії. Переможців готували вчителі фізичної культури Любов Космачук та Орися Ярощук.

Чернівецька обласна рада щиро вітає із перемогою учнів та їхніх вчителів. Дякуємо за гідне представлення нашого краю на державному рівні та бажаємо нових вершин!



04.10.2021 15:36

З Міжнародним днем лікаря!

З Міжнародним днем лікаря!
З ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я в перший понеділок жовтня в низці країн світу відзначають Міжнародний день лікаря.

У цей день солідарності та активних дій лікарів усього світу ми хочемо подякувати людям, які стоять на варті нашого здоров’я, та побажати медикам терпіння і вдячних пацієнтів!

Значення лікарів неможливо переоцінити. Люди в білих халатах щодня здійснюють подвиг на роботі. Особливо в нелегких умовах викликів сьогодення. Хірурги, ортопеди, стоматологи, терапевти, офтальмологи, отоларингологи, мамологи, психотерапевти — всі вони лікують тілесні й душевні рани, повертають людям зір, рух, здоров’я та життя.

Ми щиро вітаємо лікарів усіх категорій і висловлюємо шану їхній важкій й відповідальній праці.



04.10.2021 10:09

146 річниця від дня заснування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

146 річниця від дня заснування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича
ЧНУ сьогодні – це потужний центр наукової та педагогічної думки, де щороку здобувають освіту та безцінні знання десятки тисяч молодих людей. Це сучасний науково-дослідницький центр, відомий в Європі та світі. Окрім того, це однин з найбільш популярних навчальних закладів України.

Чернівецька обласна рада щиро вітає зі святом керівництво, викладачів, студентів та випускників Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та бажає усім вам міцного здоров’я, Божої ласки, нових успіхів та процвітання!

Невимовна подяка кожному за сумлінну викладацьку і наукову працю, за щире прагнення отримати нові знання та вміння!

Честь і шана усім вам!



03.10.2021 11:11

З Днем працівників освіти!

З Днем працівників освіти!
Традиційно першої неділі жовтня ми відзначаємо знакове свято – День працівників освіти, або ж як його ще називають - День вчителя.

Вчительська праця – найбільш почесна та відповідальна з-поміж усіх професій. Від вашого сумління, дорогі педагоги, життєвої мудрості та фахової підготовки залежить як доля кожного окремого учня, студента, вихованця, так і майбутнє наступних поколінь українців.

Чернівецька обласна рада щиро вітає усіх освітян Буковини та бажає, аби кожен ваш день повнився радістю та любов’ю вдячних учнів, теплом та прихильністю щасливої долі!
Міцного здоров’я вам, щастя, родинного затишку та життєвих гараздів.

Зі святом!



02.10.2021 12:23

Сьогодні столиця Буковини святкує свою славну 613 річницю

Сьогодні столиця Буковини святкує свою славну 613 річницю
Чернівці - місто, де тісно переплітаються традиції, звичаї та культурні цінності різних народностей.

Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата перлина Буковини, складаються з щоденної праці, знань і талантів її мешканців.

Чернівецька обласна рада щиро вітає жителів міста Чернівців зі святом! Нехай у місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра. Нехай вас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного міста. Бажаємо процвітання та невпинного розвитку.

Працюймо над цим разом!



01.10.2021 16:21

Напередодні Дня працівника освіти

Напередодні Дня працівника освіти
Участь в урочистостях взяв начальник відділу супроводу реформ та аудиту місцевих програм виконавчого апарату обласної ради Петро Брижак.

День вчителя - це свято, яке засвідчує повагу українського народу до визначної ролі освіти загалом та освітян зокрема у процесі розбудови незалежної України.

Від імені голови Чернівецької обласної ради Петро Михайлович привітав та нагородив найкращих працівників освіти Буковини Почесними грамотами обласної ради.

«Буковинські освітяни одні з перших відреагували на виклики сьогодення та нині роблять усе залежне задля гармонійного розвитку наших дітей відповідно до кращих європейських стандартів. Велика шана і подяка всім вам, шановні педагоги, за щоденну копітку працю, за недоспані ночі, за мудрість ваших невтомних сердець, за доброту і толерантність», - звернувся Петро Брижак.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua