Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо!

Прес-центр

Новини - Вітаємо!

29.09.2014 12:36

З нагоди ювілею

З нагоди ювілею
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з ювілейним Днем народження депутата обласної ради Ігора ШКРОБАНЦЯ. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, добра, злагоди та достатку, родинного тепла, поваги і шани людської, Божого благословення в усіх справах та починаннях, успіхів у депутатській діяльності.



26.09.2014 13:45

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Василя НІКІТІНА. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, великого особистого щастя, добра, злагоди і достатку, прихильності щедрої долі та Божого благословення.



23.09.2014 11:07

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло Гайничеру привітав з Днем народження депутата обласної ради, заслуженого працівника промисловості України, генерального директора приватного підприємства «Колос» Ігора Кібіча.
«Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, добра, злагоди і достатку. Нехай успіх супроводжує Вас в усіх справах, підтримка родини, друзів та колег слугує надійною опорою у Ваших починаннях, а доля буде щедрою на нові звершення, приємні події, щирі почуття та незабутні враження», - йдеться у привітанні.



12.09.2014 11:28

З нагоди Дня народження

 З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Олега Унгуряна. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, щастя та злагоди, земних щедрот, тепла і затишку в родинному колі, здійснення планів та задумів, миру та душевного спокою, прихильності долі, Божої ласки, поваги і шани від людей, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



11.09.2014 12:01

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутатів обласної ради Юрія БУРДЕЙНОГО, приватного нотаріуса Заставнівського районного нотаріального округу та Івана ШКРОБАНЦЯ, головного лікаря Глибоцької центральної районної лікарні. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, гараздів та статків земних, удачі та щастя, родинного тепла, здійснення всіх планів та задумів, щедрості долі, цілющого Божого благословення, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності на благо буковинської громади.



08.09.2014 10:18

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження генерального директора ТОВ «Машзавод» Віктора СІДЛЯРА. «Ваша багаторічна плідна праця на посаді керівника одного з найбільших підприємств в Україні та країнах СНД у сфері виробництва обладнання для різних галузей промисловості, високий професіоналізм, значний внесок у забезпечення соціально-економічного розвитку Буковинського краю, активна громадянська позиція здобули заслужене визнання та високу повагу як у Чернівецькій області, так і в інших регіонах держави», – йдеться у привітанні.
Михайло Гайничеру побажав іменинникові міцного здоров’я, злагоди і добра, тепла і затишку в родинному колі, цілющої Божої ласки, всіляких життєвих гараздів та подальшого успішного розвитку підприємства.



03.09.2014 10:09

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Володимира УШАКОВА, головного лікаря обласної комунальної установи «Чернівецька обласна клінічна лікарня». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, щастя та злагоди, невичерпних життєвих сил, родинного тепла, гараздів та статків земних, Божого благословення, поваги і шани людської, миру та душевного спокою, нових успіхів у депутатській та у відповідальній професійній діяльності.



27.08.2014 10:43

З нагоди ювілею

З нагоди ювілею
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілейного дня народження депутата обласної ради Петра ШИРІНГУ, директора Сокирянського вищого професійного училища. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, удачі та щастя, родинного затишку, прихильності долі, злагоди і добра, невичерпного життєвого гарту, Божого благословення, душевного спокою, оптимізму і наснаги, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



26.08.2014 10:17

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради Василя БІЧЕРА, генерального директора ТзОВ «Надія». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, щастя та злагоди, невичерпної енергії, щедрості долі, гараздів та статків земних, радості і добра, родинного благополуччя, Господньої милості, відданості друзів, нових успіхів у плідній депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



18.08.2014 10:31

Привітання з нагоди Дня народження першому заступнику голови обласної ради Ярославу Курку

Привітання з нагоди Дня народження першому заступнику голови обласної ради Ярославу Курку
Керівництво та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради вітають з нагоди Дня народження першого заступника голови Чернівецької обласної ради Ярослава Степановича КУРКА. Щиросердно зичимо шановному іменинникові міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди та любові, родинного тепла і затишку, поваги і шани людської, Господнього благословення, невичерпної енергії та натхнення на нові професійні успіхи і здобутки у самовідданій праці для розвитку місцевого самоврядування на теренах Чернівецької області.



13.08.2014 11:26

З нагоди ювілею

З нагоди ювілею
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілею депутата обласної ради Георгія ПІЛІГАЧА, директора ТОВ фірми «Граніт». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, злагоди та душевної гармонії, родинного благополуччя, прихильності долі, земних щедрот, радості і добра, Божої ласки, відданості друзів, поваги і шани людської, оптимізму і наснаги, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



07.08.2014 12:10

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата крайового парламенту Георгія РОТАРЯ, директора державного підприємства «Сторожинецький лісгосп». Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, невичерпної життєвої наснаги, земних щедрот, здійснення всіх планів та задумів, злагоди і добра, щастя і удачі, цілющого Божого благословення, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності.



05.08.2014 11:38

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди Дня народження депутата обласної ради, викладача Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету Назара ГОРУКА. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникові міцного здоров’я, щастя та злагоди, невичерпної енергії, щедрості долі, гараздів та статків земних, радості і добра, родинного благополуччя, Господньої милості, відданості друзів, нових успіхів у плідній депутатській діяльності на благо територіальних громад Буковинського краю.



31.07.2014 10:25

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди
Дня народження депутатів обласної ради Миколу ДОВГАНЯ та Валерія ПАЛІЯ. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, злагоди та добра, земних гараздів, оптимізму і наснаги, затишку в родинному колі, здійснення всіх планів та задумів, прихильності долі, невичерпних життєвих сил, милості Господньої, душевного спокою, надійних друзів, нових успіхів у депутатській діяльності на благо територіальних громад Чернівецької області.



29.07.2014 11:24

З нагоди Дня народження

З нагоди Дня народження
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ привітав з нагоди ювілею Ярослава ЦЮПАКА, директора Чернівецької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» та Вячеслава ДОБРОВОЛЬСЬКОГО, президента компанії «Техно» та Ігоря КІРЄЄВА, генерального директора ПП «Круїз-2000» з нагоди дня народження. Керівник крайової представницької влади побажав іменинникам міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, гараздів та статків земних, удачі та щастя, родинного тепла, здійснення всіх планів та задумів, щедрості долі, цілющого Божого благословення, поваги і шани людської, нових успіхів у депутатській та професійній діяльності на благо буковинської громади.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua