Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад

Прес-центр

Новини - Життя територіальних громад

16.02.2012 15:33

За звання кращого населеного пункту області

За звання кращого населеного пункту області
Триває обласний конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку», який проводиться щорічно відповідно до рішення 24-ї сесії Чернівецької обласної ради V-го скликання від 25 листопада 2008р. Конкурсна комісія, до складу якої увійшли депутати крайового парламенту, керівники низки обласних управлінь, відділів, установ та організацій, розпочала етап виїзних засідань до територіальних громад, які подали документи на участь у конкурсі.
15 лютого комісія на чолі із заступником голови обласної ради Валентином МАНІЛІЧЕМ відвідала села Романківці Сокирянського та Подвір’ївка Кельменецького району.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua