Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Депутати обласної ради проголосували за присвоєння звання «Почесний громадянин Буковини» письменниці Марії Матіос

Прес-центр

Новини

06.10.2021 15:34

Депутати обласної ради проголосували за присвоєння звання «Почесний громадянин Буковини» письменниці Марії Матіос |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Депутати обласної ради проголосували за присвоєння звання «Почесний громадянин Буковини» письменниці Марії Матіос.

Марія Матіос — знана українська письменниця та політична діячка, авторка багатьох відомих творів прози та поезії, переможниця престижних літературних премій, народна депутатка України VII та VIII скликань. Почесне звання присвоїли діячці за вагомий особистий внесок у соціально-економічний, духовний, культурно-мистецький розвиток українського суспільства та буковинської громади, активну громадянську позицію та за популяризацію українського письменництва, народних звичаїв і традицій Буковинського краю.

Звання «Почесний громадянин Буковини» присвоїли також Цибуху Валерію Івановичу, Надзвичайному і Повноважному Послу України, громадському і державному діячу, голові Буковинського земляцтва в м. Києві.

Вітаємо Почесних громадян Буковини із відзнакою!

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua