Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  У Клішківцях відкрито інклюзивно-ресурсний центр

Прес-центр

Новини

11.10.2019 10:55

У Клішківцях відкрито інклюзивно-ресурсний центр |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

Близько 100 юних мешканців Клішківецької сільської об’єднаної територіальної громади отримали довгоочікуваний подарунок – у цьому мальовничому селі відкрито сучасний інклюзивно-ресурсний центр. Відтепер батькам дітей з особливими потребами не потрібно витрачати час та кошти на відвідини районного чи обласного центру, адже  вкрай необхідну освітньо –виховну та реабілітаційну підготовку їх дітки проходитимуть у рідному селі під опікою досвідчених фахівців – педагогів, психологів, логопедів та дефектологів.   

На відкриття цього соціально важливого закладу завітали численні гості, у тому числі керівник крайової представницької влади Іван Мунтян, перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька, голова постійної депутатської комісії з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Любов Годнюк.

«Головне завдання інклюзивно-ресурсних центрів, які наразі створені в усіх районах Чернівецької області, а відсьогодні і в Клішківцях також – це повне та безумовне забезпечення конституційного права на освіту для усіх без винятку дітей з особливими потребами», - зауважив Іван Мунтян у своєму вітальному слові.

«З приємністю відзначаю, що Чернівецька область є  одним з небагатьох регіонів України, де вдалося забезпечити стовідсоткову доступність усіх дітей до навчально-виховних закладів», - наголосив він.

Керівник крайового парламенту подякував Клішківецькій сільській ОТГ, місцевій та районній    владі за сумлінне та відповідальне ставлення до суспільно значущої справи забезпечення освітніх запитів дітей з особливими потребами.   

«Маю надію, що новостворений центр, його кваліфіковані фахівці з честю виконуватимуть свою місію та успішно працюватимуть на благо юних клішківчан», - підсумував свій виступ Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua