Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  З нагоди Дня працівників освіти

Прес-центр

Новини

01.10.2020 13:50

З нагоди Дня працівників освіти |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила з вітальним словом на урочистостях з нагоди Дня працівників освіти, які відбулись у приміщенні Чернівецького обласного художнього музею.

«Цей святковий день, який у народі звично іменується Днем учителя, є воістину загальнонаціональним святом.  Адже саме натхненна праця педагогів відкрила, відкриває та завжди відкриватиме широкий шлях у незвіданий світ нових відкриттів та можливостей сотням тисяч молодих людей. Особливо важливої ролі ця почесна праця набуває у наш буремний час, коли перед Україною та українським народом стоїть низка складних проблем воістину державницької ваги та доленосного значення», - зазначила у своєму вітальному слові Інга Маковецька.

Від імені керівництва, колегії та депутатського корпусу крайового парламенту посадовиця та від себе особисто щиро та сердечно привітала освітянський загал Чернівецької області, ветеранів педагогічної праці, батьківський актив краю з нагоди Дня працівників освіти. Інга Маковецька вручила групі кращих представників педагогічної громадськості Буковини почесні відзнаки обласної представницької влади.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua