Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Зі святом! >  Іван Мунтян відзначив працівників телерадіокомпаній та веб-ресурсів Буковини

Прес-центр

Новини

16.11.2018 15:23

Іван Мунтян відзначив працівників телерадіокомпаній та веб-ресурсів Буковини |  Зі святом!

Тема новини: Назва теми

Урочистості до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку відбулися сьогодні, 16 листопада. Привітав керівників та представників електронних засобів масової інформації регіону з професійним святом голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Нині усі ми живемо у новій інформаційній ері, коли друковані засоби масової інформації, що впродовж десятиліть були лідерами регіонального та національного інформаційного простору, поступаються місцем електронним ЗМІ. Впевнений, що ніхто з нас уже не уявляє свого життя без радіо, телебачення та інтрнету. Відповідно, роль електронних ЗМІ щороку стрімко зростає; так само зростає і їх вплив на суспільно-політичні процеси та розвиток людства загалом. Водночас, разом із популярністю зростає також і відповідальність ЗМІ перед суспільством за правдиве інформування про ті чи інші події. Знаю, що обласні електроні ЗМІ гідно виконують цю важливу функцію, зважено та об’єктивно висвітлюючи основні події у життєдіяльності нашого краю. Дякую працівникам телерадіокомпаній та інтернет-ресурсів регіону за вагомий внесок у розвиток медіа-сфери Буковини», – відзначив посадовець, звертаючись до присутніх.

Відтак, Іван Мунтян нагородив відому в області теле- та радіоведучу, редактора творчої групи «Ранок» філії ПАТ «НСТУ» «Чернівецька регіональна дирекція» Олесю Жук Почесною відзнакою обласної ради «За заслуги перед Буковиною». У свою чергу кращих працівників телерадіокомпаній та інтернет-ресурсів краю посадовець відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради, а творчі колективи крайових електронних ЗМІ – Подяками Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua