Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  До 20-річчя творчої діяльності фольклорних колективів товариств польської культури Буковини

Прес-центр

Новини

17.11.2018 17:31

До 20-річчя творчої діяльності фольклорних колективів товариств польської культури Буковини |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Урочистості з нагоди 20-річного ювілею творчої діяльності фольклорних колективів «Долинянка», «Квіти Буковини», та «Ехо Пруту» польських культурних товариств Буковини, організовані Чернівецьким обласним Товариством польської культури імені Адама Міцкевича, відбулися сьогодні, 17 листопада. Привітав представників польської національної громади нашого краю голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян та Генеральний консул Республіки Польща у Вінниці пан Дамян Цярціньскі.

Насамперед учасники урочистостей вшанували пам’ять усіх, хто віддав свої життя за відновлення незалежності України та Польщі, а також пам’ять новітніх Героїв України, які протистоять російській військовій агресії на Сході нашої держави, та помолилися за мир та процвітання українського та польського братніх держав і народів.

Відтак, Іван Мунтян привітав польську національну спільноту Буковини зі 100-річчям відновлення незалежності Республіки Польща та 20-річного ювілею творчої діяльності згаданих фольклорних колективів. «Польська національна громада традиційно відіграє важливу роль у соціально-економічному, громадсько-політичному, культурному та мистецькому житті Буковинського краю. Тож дозвольте мені подякувати за значний внесок польської спільноти у гуманітарний розвиток нашого регіону, а також за ту підтримку і допомогу, яку польський народ та польська держава надає нам нині у нашій боротьбі з російським агресором», – відзначив посадовець у своєму вітальному слові.

За активну просвітницьку діяльність, значний особистий внесок у збереження та популяризацію на Буковині польських національних традицій і культури керівник представницької влади краю нагородив Регіну Калускі – багаторічного керівника самодіяльного дитячого колективу «Долинянка» Товариства польської культури імені Яна Павла ІІ в селі Стара Красношора Сторожинецького району – Почесною відзнакою обласної ради «За заслуги перед Буковиною», а також Лілію Пиндик – керівника самодіяльного дитячого колективу «Ехо Пруту» Чернівецького обласного Товариства польської культури імені Адама Міцкевича – Почесною грамотою Чернівецької обласної ради. Самі колективи Іван Мунтян відзначив Подяками Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua