Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  З нагоди професійного свята спортсменів та фізкультурників

Прес-центр

Новини

06.09.2018 17:13

З нагоди професійного свята спортсменів та фізкультурників |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

       Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила на урочистостях з нагоди Дня фізичної культури і спорту, які відбулися сьогодні, 6 вересня 2018 року. Посадовець щиро подякувала представникам спортивного загалу, ветеранам фізкультурного руху та спортивним функціонерам, еліті буковинського професійного та масового спорту за вагомий внесок у розвиток територіальних громад сіл, селищ Буковинського краю. «Чернівецька область посідає помітні рейтингові позиції  розвитку як олімпійських, так і масових видів спорту. Буковинських спортсменів знають і радо зустрічають кращі спортивні арени Європи та світу, їх поважають та відверто побоюються суперники, їх знає та шанує багатотисячна армія уболівальників», - зазначила вона у своєму вітальному слові.

       «Справжнім прикладом та орієнтиром у царині спортивної майстерності та фізичної досконалості, натхненником та рушієм пропаганди здорового способу життя за правом є, зокрема, лідер олімпійського руху на теренах нашої області, голова профільної комісії крайового парламенту, Заслужений майстер спорту України Іван Тарасович Гешко», - наголосила Інга Маковецька.

       За дорученням Голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна посадовець побажала присутнім на урочистостях, а також усім спортсменам та фізкультурникам краю міцного здоровя, цілющих Божих благословень, особистого щастя та родинного затишку, усіляких земних гараздів та статків, нових звершень та перемог на почесній і відповідальній спортивній ниві. Кращі спортсмени та ентузіасти спортивно-масової роботи отримали з рук першого заступника Голови обласної ради почесні відзнаки крайової представницької влади.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua