Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян зустрівся з командуванням 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади

Прес-центр

Новини

10.05.2018 16:36

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян зустрівся з командуванням 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 10 травня, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян взяв участь у зустрічі з командиром 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України Василем Зубаничем та Дмитром Лисюком – командиром 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону вказаної бригади, особовий склад якого після виконання завдань командування у зоні бойових дій на Сході України повернувся на місце постійної дислокації у Садгірському районі м. Чернівців.

Обговорено питання будівництва двох казарм для військовослужбовців на території військового містечка, де нині дислокується 8-й окремий гірсько-штурмовий батальйон, та облаштування їх побуту.

«Першочергове завдання, яке стоїть перед усіма нами – зведення двох казарм для особового складу. Адже зараз військові, що пройшли майже всі гарячі точки на Сході України, мають неабиякий бойовий досвід та безліч державних, нагород живуть у польових наметах на території військового містечка. Тому хочу запевнити, що крайова представницька влада зробить усе залежне, аби якнайшвидше покращити умови, у яких живуть наші захисники. Гадаю, що буковинські волонтери та благодійники також не залишаться осторонь», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до Василя Зубанича та Дмитра Лисюка.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua