Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян поспілкувався з пацієнтами госпіталю для інвалідів війни

Прес-центр

Новини

04.05.2018 12:07

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян поспілкувався з пацієнтами госпіталю для інвалідів війни |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 4 травня, керівник представницької влади краю Іван Мунтян відвідав Чернівецький обласний госпіталь для інвалідів війни, де зустрівся та поспілкувався з ветеранами війни та учасниками бойових дій, а також членами їх родин, що мають відповідний статус, які проходять стаціонарне лікування в медичному закладі.

Так, голова крайового парламенту Буковини привітав пацієнтів закладу з прийдешньою 73-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також відповів на низку запитань щодо забезпечення медичними препаратами, відновлення роботи аптечного пункту в приміщенні госпіталю, покращення умов перебування та матеріально-технічної бази установи.

«Запевняю, що обласна рада й надалі приділятиме особливу увагу госпіталю для інвалідів війни, оскільки його пацієнтами є три покоління захисників нашої держави. Звісно, завжди хочеться зробити більше: придбати найсучасніше обладнання, оновити інтер’єр палат, але на жаль, мусимо виходити з наявних фінансових можливостей та реалій сьогодення. В той же час хочу поінформувати про те, що майже всі основні юридичні процедури завершено й орієнтовно через тиждень у госпіталі запрацює аптечний пункт обласного комунального підприємства «Буковина-Фарм». До слова, приватні аптечні мережі не виявили бажання тут працювати через незначну економічну вигоду. Тому комунальне підприємство пішло на пацієнтам госпіталю, яким за станом здоров’я вже не так просто мандрувати містом у пошуках необхідних ліків», – наголосив Іван Мунтян.

Відтак, посадовець оглянув оновлений харчоблок медичного закладу, на ремонт і обладнання для якого рішенням сесії Чернівецької обласної ради було виділено понад 1 млн. грн., та ознайомився з роботою бібліотеки установи.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua