Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

14.07.2017 11:45
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна"


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проект розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна" та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Чернівецької обласної ради за адресою: http://oblrada.cv.ua/document/regulatory_drafts/

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Буковинській громаді потрібні міцні та надійні крила.

Прес-центр

Новини

07.04.2017 13:00

Буковинській громаді потрібні міцні та надійні крила. |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила з вітальним словом на Другому авіаційно-туристичному форумі «Перспективи розвитку пасажирських та вантажних авіаперевезень в регіональних аеропортах України!». Цей представницький захід відбувся сьогодні, 7 квітня у сесійній залі Чернівецької міської ради.

Посадовець привітала організаторів, учасників та гостей форуму від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто.

«Сьогодні ні для кого не секрет, що інфраструктура міжнародного аеропорту «Чернівці» потребує серйозної модернізації. Потрібних для цього коштів наразі гостро бракує. Маю надію, що сьогоднішній форум дозволить відкрити нові можливості для відновлення надійного авіаційного сполучення з іншими регіонами України, країнами близького та далекого зарубіжжя», - наголосила Інга Маковецька.

«Використати нерозкритий досі потенціал туристичного бізнесу на теренах Чернівецької області може здешевлення квитків на пасажирські авіаперевезення. Перші кроки у цьому напрямку в Україні вже зроблено. Сподіваємось, що невдовзі після Києва та Львова черга дійде і до Чернівців», - зауважила вона.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua