Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

10.03.2017 14:50
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю послуг з перевезень автомобільним транспортом на 2017рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

10.03.2017 14:43
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю поліграфічних послуг на 2017рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

10.03.2017 14:35
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю послуг з організації харчування на 2017рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  Відбулося засідання колегії обласної ради

Прес-центр

Новини

14.03.2017 17:51

Відбулося засідання колегії обласної ради |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

Насамперед, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян нагадав учасникам засідання, що наприкінці лютого громада Буковини вшановувала безсмертний подвиг Героїв Небесної Сотні – сміливців, які віддали свої життя за свободу, демократію та європейське майбутнє України. А днями виповнилося три роки з того дня, як від отриманого на Майдані вогнепального поранення помер чернівецький Герой Небесної Сотні Василь Аксенин. Відтак посадовець відзначив Почесними грамотами обласної ради активних учасників Революції Гідності Василя Савчука, Василя Тодеренчука, Андрія Гобу, Василя Шлемка та Світлану Левицьку.

Опісля члени колегії заслухали інформацію директора Департаменту фінансів Чернівецької обласної державної адміністрації Анжели Дякової з питання «Про підсумки виконання зведеного бюджету області за 2016 рік», обговорили ситуацію з фінансуванням закладів освіти, охорони здоров’я та культури області в контексті реформи децентралізації, а також затвердили дату проведення засідання чергової сесії обласної ради та погодили проект її порядку денного.

Насамкінець, у зв’язку з початком нового етапу електронного декларування доходів та майна осіб, уповноваженими на виконання функцій місцевого самоврядування, в.о. завідувача сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату Чернівецької обласної державної адміністрації Юрій Манастирський надав присутнім депутатам обласної ради роз’яснення щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua