Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Сподіваюся, що Буковина зможе долучитися до виконання проектів в рамках Дунайської стратегії

Прес-центр

Новини

08.11.2016 12:29

Іван Мунтян: Сподіваюся, що Буковина зможе долучитися до виконання проектів в рамках Дунайської стратегії |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 8 листопада, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у розширеній апаратній нараді. Так, керівник представницької влади краю поінформував учасників наради про підготовку до чергового засідання сесії обласної ради, на якому, зокрема, планується схвалити резолюцію, прийняту на спільному засіданні Чернівецької обласної та Сучавської повітової рад 21 жовтня цього року, спрямовану на активізацію транскордонного співробітництва між Чернівецькою областю та Сучавським повітом Румунії.

Також посадовець розповів про основні питання, що обговорювалися на 5-у щорічному форумі «Стратегія Європейського Союзу для Дунайського регіону», що днями відбувся у м. Братиславі (Словацька республіка) та у якому він взяв участь. «Зміна підходів до кооперації регіонів, міст та громад в рамках Дунайської стратегії відкриває перед нашою областю нові перспективи співпраці. Адже мова йде про участь у реалізації європейських проектів на десятки мільярдів євро. Відрадно й те, що окрему увагу учасники форуму приділили питанню розширення можливостей участі у реалізації проектів Дунайської стратегії для країн, що не входять до Європейського Союзу. Тому сподіваюся, що Чернівецька область зможе долучитися до виконання цих проектів», – наголосив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua