Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

12.04.2019 09:52
Чернівецька обласна рада оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу".


    Чернівецька обласна рада відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу". Найменування і місцезнаходження закладу загальної середньої освіти: комунальний заклад "Оршівський дитячий будинок санаторного типу", с. Оршівці, Кіцманський район, Чернівецька область.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Законність і правопорядок >  З нагоди третьої річниці діяльності патрульної поліції краю

Прес-центр

Новини

06.04.2019 10:38

З нагоди третьої річниці діяльності патрульної поліції краю |  Законність і правопорядок

Тема новини: Назва теми

5 квітня в обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка відбулись урочистості з нагоди третьої річниці діяльності Управління патрульної поліції в Чернівецькій області. Привітати винуватців врочистого дійства прийшли депутати рад усіх рівнів, представники громадськості, керівники силових структур та правоохоронних органів, керівники представницької та виконавчої влади області та обласного центру.

У своєму вітальному слові перший    заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька високо оцінила роль та місце патрульної поліції у справі забезпечення стабільної та безпечної життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області. Вона відзначила рівень вишколу, фахової, психологічної та спеціальної підготовки патрульних поліцейських Чернівеччини.   

«Сьогодні залишається тільки приємно дивуватись тому, як швидко та ефективно патрульні поліцейські Буковини зуміли налагодити довірливий, прямий та доброзичливий діалог між співробітниками патрульної поліції, місцевими жителями та численними гостями багатомовної буковинської землі.

«Вашу службу почали по-справжньому поважати, до вас дослухаються, про вас сперечаються у соціальних мережах, вас часто ставлять у приклад, вас по-доброму побоюються не завжди дисципліновані і не цілком законослухняні громадяни», - наголосила Інга Маковецька, звертаючись до співробітників патрульної поліції краю.

Посадовець тепло привітала присутніх, а також їхніх колег, які перебували на своїх відповідальних постах, від імені очільника крайової представницької влади Івана Мунтяна, від депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто, а також вручила кращим патрульним поліцейським області почесні відзнаки. Керівник Управління патрульної поліції Чернівецької області Артур Шкроб вручив першому заступнику Голови Чернівецької обласної ради квіти та почесну відзнаку Управління патрульної поліції краю на знак поваги та вдячності за плідну співпрацю з крайовою представницькою владою.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua