Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Спортивні події  >  На Вижниччині відбулись змагання з мотокросу

Прес-центр

Новини

06.08.2014 12:34

На Вижниччині відбулись змагання з мотокросу |  Спортивні події

Тема новини: Назва теми

15 команд і спортивних клубів з різних областей України взяли участь у перегонах з мотокросу, які відбулися на спортивно-тренувальній базі «Берегомет-Мотопрофі» на Вижниччині. Про це повідомляє офіційний сайт Вижницької РДА.

Комісія Федерації мотоспорту України та учасники змагань високо оцінили рівень підготовки мототреку та всього необхідного забезпечення. На змаганнях були присутні також спостерігачі Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ, які також відзначили належний рівень організації перегонів.

Водночас організатор проведення змагань, голова спортивної організації «Берегомет-Мотопрофі» Василь Лютик зазначив, що роботи на мототрасах лише розпочато і вже цього року планується удосконалити мототрек відповідно до європейських стандартів.

За результатами перегонів переможцями у відповідних кваліфікаціях стали: Андрій Кришфалушій (Хуста), Андрій Малаєв (Чернівці), Володимир Заладецький (Івано-Франківськ), Артем Мартиненко (Червоноград), Ігор Любомирський (Хмельницький), Віктор Будрик (Київ).

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua