Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  У Великодні свята Новоселиччина отримала автомобіль швидкої медичної допомоги

Прес-центр

Новини

24.04.2014 10:13

У Великодні свята Новоселиччина отримала автомобіль швидкої медичної допомоги |  Медицина

Тема новини: Назва теми

У Новоселиці за участю голови районної ради Романа Кригана, голови районної державної адміністрації Віталія Балти, голови Глибоцької районної ради Григорія Ванзуряка, заступника голови Хотинської райдержадміністрації Анатолія Сухаря, керівників комунальних установ закладів охорони здоров’я та громадськості міста відбулось урочисте вручення автомобілів швидкої медичної допомоги для Прутського відділення, яке обслуговує Новоселицький, Глибоцький та Хотинський райони.

Як повідомили у Новоселицькій районній раді, відкрив урочисту подію директор обласної комунальної установи «Чернівецькій центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Єленєв, який вручив керівникам органів влади ключі від автомобілів, оснащених за найсучаснішими технологіями.

Роман Криган від депутатського корпусу районної ради подякував керівництву області за безцінний подарунок, який життєво необхідний кожній людині. Висловив сподівання, що такі подальші кроки дозволять вивести систему швидкої допомоги на якісний рівень, що відповідає європейським стандартам. Побажав наближення медичної допомоги до кожного жителя району, міцного здоров’я, миру і злагоди.

Освячення автомашин провели настоятель Свято-Георгіївської церкви Петро Горбуль і настоятель Свято-Успенської церкви м. Новоселиця Євген Беженар.

 

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua